Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Jantje Beton

Geschreven op

Vanaf woensdag 11 september tot en met 25 september 2019 gaan de leerlingen van groep 4 tot en met 7 weer op pad om loten te verkopen van de Jantje Beton loterij. Met De Kleine Jantje Beton Loterij gaan 60.000 leerlingen op pad om lootjes te verkopen.Lees meer »

Een fijn schooljaar toegewenst

Geschreven op

De eerste schoolweek is aangebroken en de zomervakantie zit er weer op! We hopen dat jullie allemaal hebben genoten van de vrije tijd, het mooie (soms bloedhete) weer en van elkaar. Wat fijn om vandaag weer al die stralende, enthousiaste koppies te zien.Lees meer »

Inschrijving startgesprekken

Geschreven op

We vinden het waardevol om aan het begin van het schooljaar te starten met een gesprek tussen leerling, ouder(s) en leerkracht. Door het startgesprek komt een samenwerking op basis van vertrouwen tot stand, wat de leerling ten goede komt.Lees meer »

Gezamenlijke ouderavond: groep onder de loep

Geschreven op

Woensdag 25 september organiseren ouders van de werkgroep partnerschap samen met leerkrachten een ontmoetingsavond: ‘De groep onder de loep’. Ouders gaan per klas met elkaar in gesprek over allerlei onderwerpen die zij zelf aandragen. InLees meer »

Schoolmarkt

Geschreven op

Volgende week vrijdag 30 augustus is onze jaarlijkse schoolmarkt van 17.00-20.00 uur. De schoolmarkt is bedoeld om met elkaar het schooljaar op te starten op een gezellige, saamhorige manier. Niet alleen ouders, maar iedereen is welkom op onze schoolmarkt.Lees meer »