Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Vertrouwenspersoon Koningin Julianaschool

Geschreven op

Graag wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Ageeth de Kleine. Ik werk al meerdere jaren op de Koningin Julianaschool. Naast leerkracht ben ik ook vertrouwenspersoon. Ik ben dat voor zowel de leerlingen, leerkrachten als de ouders.Lees meer »

Vacature

Geschreven op

Zie http://trivium-onderwijs.nl/vacaturesLees meer »

Staking woensdag 6 november

Geschreven op

Beste ouders en leerlingen, De gezamenlijke onderwijsvakbonden en de vereniging van schoolleiders hebben hun leden opgeroepen om op 6 november te gaan staken. Aan die oproep geven wij gehoor. We realiseren ons dat een staking overlast oplevert – onze excuses daarvoor. OLees meer »

Afscheid Ronald Leeuw

Geschreven op

Ronald is ruim zes jaar conciërge geweest bij ons op school. Hij heeft vele werkzaamheden verricht: van buitenlopen, opruimen, poetsen, klussen tot het sjouwen met oud papier, stoelen en vuilniszakken. Ronald heeft besloten om per 1 november een andere koers te gaan varen...Lees meer »

Welkom Ton de Vries

Geschreven op

Waarschijnlijk heeft u Ton al eens in de gangen zien lopen. De kinderen kennen hem inmiddels allemaal. Ton de Vries gaat de ontstane vacature voor conciërge vervullen per 1 november. Wij heten Ton van harte welkom in ons team en wensen hem veel werkplezier toe op de KJS!Lees meer »