Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Schoolfotograaf

Geschreven op

Samen met de OC hebben we gekozen voor een nieuwe schoolfotograaf: ‘nieuwe schoolfoto’. De foto’s worden in een nieuw, digitaal jasje gestoken. Dinsdag 1 september komen twee fotografen individuele, groepsfoto’s en broer/zus foto’s maken. Voor de gLees meer »

Ziek

Geschreven op

Als een kind ziek is, kan het niet naar school. Wij willen dit graag voor schooltijd telefonisch horen tussen 08.00-08.15 uur op het schoolnummer: 026-4722576. Als wij niets horen, terwijl het kind niet op tijd aanwezig is, zullen wij rond 9.00 uur contact met de ouders o...Lees meer »

Let op gewijzigd: fietsen en parkeren

Geschreven op

Wanneer de afstand tot school te ver is om te lopen, kan uw kind op school een fiets stallen. Dit is voor eigen risico: denk eraan de fiets op slot te zetten. Alle fietsenrekken bevinden zich nu buiten het schoolplein.Lees meer »

Wist u dat...

Geschreven op

de Vreedzame School voor alle groepen een compleet nieuw lesprogramma heeft gemaakt? het team vandaag hierover een studieochtend heeft gehad en we er maandag al vol enthousiasme mee aan de slag gaan? de school een prachtig nieuw voortuintje heeft gekregen?Lees meer »

Zomervakantie

Geschreven op

Beste ouders en kinderen, Het laatste Kroontje van schooljaar 2019-2020 is een feit! Het was een bijzonder schooljaar en voor velen van ons zal het ook een andere zomervakantie worden; lekker kamperen ergens in Nederland of heerlijk toeven in de achtertuin.Lees meer »