Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Bewegingsonderwijs

Geschreven op

De gymlessen zijn op maandag en donderdag voor groep 1 t/m 7 en groep 8 heeft een blokuur op maandagmiddag. De lessen starten maandag meteen. Groep 1-2 sport in het speellokaal van de school. Groep 3 t/m 8 hebben gymles in sporthal “De Bongerd”. VooLees meer »

Jaaropening

Geschreven op

Op donderdag 30 september vindt onze jaaropening voor ouders plaats, georganiseerd door leden van de werkgroep partnerschap. We heffen samen het glas, maken kennis met de nieuwe leerkrachten en ouders gaan met elkaar in gesprek in de groep van hun...Lees meer »

Huidige coronaregels blijven grotendeels van kracht bij start schooljaar

Geschreven op

Het kabinet heeft besloten dat het onderwijs voorlopig van start gaat met vrijwel dezelfde coronamaatregelen als voor de zomervakantie. We moeten immers voorzichtig blijven. De leerlingen kunnen volledig naar school en samen spelen en werken.Lees meer »

Wat is het beleid voor kinderen met lichte verkoudheidsklachten?

Geschreven op

Per 12 juli 2021 is de handreiking neusverkouden kinderen verruimd: bij milde klachten zoals keelpijn of niezen mogen kinderen tot en met de basisschoolleeftijd naar school en naar de kinderopvang en krijgen ze geen testadvies meer.Lees meer »