Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Kerstsfeer

Geschreven op

Als Sinterklaas weer is vertrokken naar Spanje, is onze school weer toe aan een nieuwe metamorfose: Kerstmis. Ook nu kunnen we ouderhulp weer goed gebruiken om de hal en de gangen te versieren. Naast de onderbouwgroepen beneden hangen de intekenlijsten, maar een mailtje n...Lees meer »

Uitnodiging gezamenlijke kerstviering

Geschreven op

Wij willen alle gezinnen van onze school van harte uitnodigen voor onze kerstviering op donderdag 20 december 2018 van 19:00 tot 20:00 uur in ’t Binnenveld (de sportzaal). Gezien de ruimte kunnen er geen andere gasten aansluiten. NLees meer »

De mooiste kerstboom van onze leerlingen

Geschreven op

In de hal van de school komt een lege kerstboom te staan. Het is de bedoeling dat kinderen daar een eigen gemaakte kerstversiering in hangen met een kerstwens die ze thuis maken. Wat zal onze Kerstboom langzaamaan gaan schitteren op de mooiste plaats bij de kerststal, sam...Lees meer »

Blok 3 Vreedzame School

Geschreven op

Iedere groep is inmiddels gestart met blok 3. In dit blok stimuleren we de kinderen om ‘oor voor elkaar’ te hebben. De lessen gaan over communicatie, over ‘praten mét elkaar’ in plaats van ‘praten tégen of over elkaar’. De kinderen leren wat goed en slecht luisteren is. In tweetallenLees meer »