Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Schoolfotograaf

Geschreven op

Vrijdag 28 september gaan we weer op de foto! De fotograaf vraagt of uw kind vrolijke kleren aan mag. Ook dit jaar bieden we de service dat u een gezinsfoto kunt laten maken met kleine broertjes/ zusjes of juist oudere broers/zussen die niet bij ons op school zitten.Lees meer »

Leerlingenraad

Geschreven op

Vanuit De Vreedzame School werken wij met een leerlingenraad. Uit de groepen 5 t/m 8 zitten twee vertegenwoordigers in deze raad. Tijdens groepsvergaderingen in de klas kunnen onderwerpen aan bod komen die interessant zijn voor de hele school.Lees meer »

Korfbaltoernooi

Geschreven op

Woensdag 19 september doen wij met onze school mee aan het jaarlijkse korfbaltoernooi in Zetten. Dit vindt plaats op de sportvelden van het HPC in Zetten tussen 13.00 en 17.00 uur. De kinderen uit groep 7 en 8 die meedoen krijgen hierover een aparte brief.Lees meer »

Een mooi begin…..

Geschreven op

De eerste twee schoolweken zitten er op en wat hebben we met elkaar een geweldige start gemaakt. Er wordt heerlijk gewerkt, gespeeld en geleerd in alle groepen. De meeste kinderen zijn alweer goed gewend aan het schoolritme.Lees meer »

Een eigen lokaal voor handvaardigheid en techniek

Geschreven op

Heeft u ons nieuw ingerichte lokaal voor handvaardigheid en techniek al gezien? Chris Hoogakker heeft geheel vrijwillig een prachtige werkbank gemaakt. Ontzettend bedankt hiervoor! Juf Susanne (creatieve onderwijsassistent)) is al een paar weken bezig om het lokaal startk...Lees meer »