Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Een eigen schoolbiebje

Geschreven op

Juf Simona en Juf Carla hebben tegenover groep 4 en 5 op de gang een eigen schoolbibliotheek ingericht. Er worden heel veel nieuwe boeken aangeschaft in allerlei verschillende genres. Van informatieve boeken, tot sprookjes, recepten en gedichtenbundels.Lees meer »

De Vreedzame school blok 1

Geschreven op

Het eerste blok van het jaar heet ‘We horen bij elkaar’. In dit blok is van alles te bespreken: Hoe willen we met elkaar omgaan? Hoe verdelen we de taken? Wat zijn opstekers en afbrekers? Hoe verwoord je je mening? En hoe geef je aan dat je iets niet prettig vindt? InLees meer »

Wensen en verwachtingenavond. U praat toch ook mee?

Geschreven op

Het team van de Julianaschool nodigt alle ouders van harte uit op de wensen en verwachtingenavond op dinsdagavond 11 september om 19.30 uur. Vanaf 19.15 uur staat de koffie klaar. De avond begint met een korte presentatie van Actief Ouderschap over het thema ouderbetrokke...Lees meer »

Startgesprekken

Geschreven op

Dit schooljaar houden we een pilot startgesprekken in de tweede en derde week, waar de groepen 2/3, 4, 5 en 7 aan meedoen. De ervaring leert dat het belangrijk is om aan het begin van het schooljaar veel aandacht te hebben voor de groepsvorming.Lees meer »

Samen op weg.....

Geschreven op

De zomervakantie zit er weer op! We hopen dat jullie allemaal ontzettend hebben genoten van de vrije tijd, het mooie weer en van elkaar. We gaan weer vol energie en enthousiasme het nieuwe schooljaar in. De eerste schoolweek is ook spannend, zowel voor ouders, leerlingen...Lees meer »