Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Samen op weg.....

Geschreven op

De zomervakantie zit er weer op! We hopen dat jullie allemaal ontzettend hebben genoten van de vrije tijd, het mooie weer en van elkaar. We gaan weer vol energie en enthousiasme het nieuwe schooljaar in. De eerste schoolweek is ook spannend, zowel voor ouders, leerlingen...Lees meer »

Hoofdluis

Geschreven op

Na iedere zomervakantie (en zeker na een warme periode) heerst er weer hoofdluis onder de kinderen. Momenteel in groep 7 en 8. Kamt u de komende periode ook geregeld thuis? Op deze manier zal de school weer eerder luisvrij zijn.Lees meer »

Krentenbaard

Geschreven op

Er hebben momenteel een paar leerlingen in de middenbouw krentenbaard. Wanneer uw kind zich verder goed voelt, mag het gewoon naar school. Hierbij is het wel belangrijk dat de nagels kort zijn en de handen vaker met zeep gewassen worden.Lees meer »

Wilt u klassenouder zijn?

Geschreven op

Op de KJS hebben wij hele betrokken ouders op allerlei manieren. Zo heeft iedere groep ook één of meer klassenouders. Is er iets te regelen in de groep, dan kan de leerkracht terugvallen op deze ouder(s). De taken van de klassenouders variëren per groep. AaLees meer »