Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Week tegen pesten

Geschreven op

Maandag start de jaarlijkse week tegen pesten. Wij vinden het belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Het groepsgevoel, of het wij-gevoel, is belangrijk om een veilig en positief klimaat in de groep te creëren, waar ruimte is voor verschillen.Lees meer »

Leerlingenraad

Geschreven op

Vanuit De Vreedzame School werken wij met een leerlingenraad, omdat wij het belangrijk vinden dat kinderen een stem hebben en zaken zelf kunnen oppakken. Uit de groepen 5 t/m 8 zitten twee vertegenwoordigers in deze raad die democratisch worden gekozen.Lees meer »

De eerste schoolweek

Geschreven op

Beste ouders, De eerste schoolweek zit er op en wat hebben we met elkaar een fijne start gemaakt. De meeste kinderen zijn alweer goed gewend aan het schoolritme en onze nieuwe collega’s hebben hun draai al gevonden. LLees meer »

Jaaropening 28 of 30 september

Geschreven op

De werkgroep partnerschap en het team vinden het van grote waarde om u als ouder fysiek te ontvangen in het gebouw. Samen met de werkgroep zijn we aan het kijken hoe we dit kunnen vormgeven, binnen de anderhalve meter afstand.Lees meer »

Nieuw schooljaar

Geschreven op

Beste ouders/verzorgers van onze leerlingen, De zomervakantie loopt ten einde en het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij hopen dat iedereen heeft genoten van de welverdiende vakantie in goede gezondheid.Lees meer »