Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Schoolfotograaf

Geschreven op

Dinsdag 8 oktober gaan we weer op de foto! De fotograaf vraagt of uw kind vrolijke kleren aan mag. Ook dit jaar bieden we de service dat u een gezinsfoto kunt laten maken met kleine broertjes/ zusjes of juist oudere broers/zussen die niet bij ons op school zitten.Lees meer »

Afscheid juf Els

Geschreven op

Vrijdag 6 september is het helaas zover! We gaan juf Els uitzwaaien en veel succes wensen in Washington D.C. In de middag krijgen groep 7 & 8, waar ze les aan heeft gegeven, een muzikale workshop Streetbeats aangeboden.Lees meer »

Eten en drinken

Geschreven op

Op onze school stimuleren wij het nuttigen van gezonde voeding. Op dinsdag, woensdag en donderdag eten de kinderen alleen fruit of groente in de eerste pauze; en iets te drinken. Op maandag en vrijdag is een pakje crackertjes, liga o.i.d. toegestaan.Lees meer »

Jantje Beton

Geschreven op

Vanaf woensdag 11 september tot en met 25 september 2019 gaan de leerlingen van groep 4 tot en met 7 weer op pad om loten te verkopen van de Jantje Beton loterij. Met De Kleine Jantje Beton Loterij gaan 60.000 leerlingen op pad om lootjes te verkopen.Lees meer »

Een fijn schooljaar toegewenst

Geschreven op

De eerste schoolweek is aangebroken en de zomervakantie zit er weer op! We hopen dat jullie allemaal hebben genoten van de vrije tijd, het mooie (soms bloedhete) weer en van elkaar. Wat fijn om vandaag weer al die stralende, enthousiaste koppies te zien.Lees meer »