Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Bericht van de oudercommissie

Geschreven op

Namens de oudercommissie willen wij u bedanken voor uw ouderbijdrage van dit schooljaar. Wij kunnen met uw bijdrage altijd veel leuks organiseren voor uw kind. Helaas zijn er ook een paar activiteiten door het coronavirus niet doorgegaan.Lees meer »

Bericht van de MR

Geschreven op

Afgelopen maandag vergaderde de Medezeggenschapsraad voor de laatste keer dit schoolseizoen. We namen afscheid van Johan Kroes, die vele jaren zitting heeft gehad in de MR en ook het afgelopen jaar een waardevolle rol vervulde als voorzitter.Lees meer »

Anders dan anders

Geschreven op

We sluiten het schooljaar altijd af door een lied te zingen voor de hulpouders en om 12.00 uur al zingend de vakantie in te luiden. Dit doen we samen met ouders en kinderen en hoort echt bij de Julianaschool.Lees meer »

Vreedzame School en leerlingenraad

Geschreven op

In blok 5 van De Vreedzame School werken we eraan dat kinderen zich verbonden voelen met de klas en de school. Wat fijn dat we aanstaande maandag deze lessen dus weer met de hele groep kunnen oppakken. Verbondenheid voelen, kan alleen als we kinderen het gevoel geven dat...Lees meer »

Luister- en advieslijn voor ouder(s)/verzorger(s)

Geschreven op

De luister- en advieslijn is er speciaal voor je kind en jou als ouder op deze school. Wanneer het even niet zo lekker loopt, of wanneer je behoefte hebt aan iemand die met jou en je kind meekijkt, zijn wij er!Lees meer »