Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Kerstsfeer

Geschreven op

Als Sinterklaas weer is vertrokken naar Spanje, is onze school weer toe aan een nieuwe metamorfose: Kerstmis. Ook nu kunnen we ouderhulp weer goed gebruiken om de hal en de gangen te versieren op dinsdagavond 10 december van 19.30 uur tot 21.30 uur.Lees meer »

Inschrijving voor ‘Op reis naar Bethlehem’ op 19 december 2019

Geschreven op

Dit jaar vieren wij Kerst met alle leerlingen en ouders d.m.v. een prachtige wandeling door Heteren. Vanaf a.s. maandag kunt u zich in de centrale hal inschrijven voor de kerstwandeling. Deze wandeling wordt door school georganiseerd, met medewerking van de drie kerken in...Lees meer »

Zwemvierdaagse

Geschreven op

Kom je ook zwemmen in de kerstvakantie? Van 27 tot en met 30 december wordt in Doelum in Renkum de Zwem4daagse georganiseerd! Per dag zwem je 300, 600 of 900 meter. Naast het zwemmen worden er elke dag in en om het water spetterende activiteiten georganiseerd.Lees meer »

Ik & mijn puber

Geschreven op

http://www.overbetuwe.nl/puberLees meer »

Studiedag 25 november

Geschreven op

Maandag 25 november zijn alle kinderen vrij i.v.m. een studiedag van het team. De leerkrachten gaan de ochtend aan de slag met een stuk verdieping op het gebied van begrijpend luisteren en lezen. In de middag staat de meldcode met afwegingskaders centraal.Lees meer »