Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Blok 2 Vreedzame School

Geschreven op

We starten binnenkort met de lessen uit Blok 2: We lossen conflicten zelf op. Het doel van de lessen is kinderen te leren om op een positieve manier met conflicten om te gaan. De lessen zijn onder andere gericht op het verschil tussen conflict en ruzie.Lees meer »

Crea-circuit

Geschreven op

We gaan dit schooljaar een paar keer een crea-circuit organiseren voor de groepen 6, 7 en 8 op vrijdagmiddag. De kinderen gaan groepsoverstijgend genieten van allerlei creatieve lessen als: fotografie, programmeren, gutsen en tekenen, drama, dans, koken, timmeren en nog v...Lees meer »

Schoolfotograaf

Geschreven op

Dinsdag 8 oktober gaan we weer op de foto! De fotograaf vraagt of uw kind vrolijke kleren aan mag. Ook dit jaar bieden we de service dat u een gezinsfoto kunt laten maken met kleine broertjes/ zusjes of juist oudere broers/zussen die niet bij ons op school zitten.Lees meer »

Afscheid juf Els

Geschreven op

Vrijdag 6 september is het helaas zover! We gaan juf Els uitzwaaien en veel succes wensen in Washington D.C. In de middag krijgen groep 7 & 8, waar ze les aan heeft gegeven, een muzikale workshop Streetbeats aangeboden.Lees meer »

Eten en drinken

Geschreven op

Op onze school stimuleren wij het nuttigen van gezonde voeding. Op dinsdag, woensdag en donderdag eten de kinderen alleen fruit of groente in de eerste pauze; en iets te drinken. Op maandag en vrijdag is een pakje crackertjes, liga o.i.d. toegestaan.Lees meer »