Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Avondvierdaagse

Geschreven op

Wij willen u graag herinneren aan de inschrijving voor de SJOC Avondvierdaagse, deze wordt gehouden van 11 juni t/m 14 juni a.s. in Herveld. De Oudercommissie nodigt jullie van harte uit om gezellig met ons mee te lopen.Lees meer »

Een ‘top’-sportdag

Geschreven op

Het was even spannend maar de weersomstandigheden werkten mee en zo hadden wij een prachtige Sportdag 8 mei. Na de warming-up met elkaar, verzorgd door dansschool Next Movement, gingen de kinderen aan de slag met een heel gevarieerd programma van spellen.Lees meer »

Vacature groep 6

Geschreven op

De Koningin Julianaschool zoekt per 1 augustus een leerkracht voor groep 6. Klik hier voor meer informatie.Lees meer »

Wij gaan meedoen met DE KUNSTWEKEN!

Geschreven op

Na de vakantie gaat onze school meedoen met een bijzonder project beeldende vorming: DE KUNSTWEKEN. Doel is ieder kind op eigen niveau te inspireren tot het maken van een echt kunstwerk. Dat doen we door hen kennis te laten maken met wereldbefaamde artiesten en hun werk.Lees meer »

Gezamenlijke sportdag Vogeltuin

Geschreven op

Beste ouders, Met deze informatiebrief willen wij u op de hoogte brengen van de deelname van basisscholen de Haafakkers, Julianaschool en de Klimboom aan de Vogeltuin Sportdag! Woensdag 8 mei vindt deze fantastische jaarlijkse Brede school sportdag plaats.Lees meer »