Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Gebouw

We zijn rijk gezegend met een prachtig nieuw gebouw dat van alle luxe is voorzien. Het gebouw is licht, schoon en vormgegeven in vrolijke kleuren. Er zijn drie gangen met meer dan voldoende vrije werkplekken en aangrenzende lokalen.

Door de school heen zijn maar liefst 50 computers te vinden die verbonden zijn met het computernetwerk. Daarnaast hebben wij de beschikking over een voorraad tablets. Deze bevatten software die door verschillende groepen wordt gebruikt, zoals speciale programma’s voor lezen, taal, spelling en rekenen. Iedere groep gebruikt een touchscreen (groep 1/2)of digitaal schoolbord (3 t/m 8) met laserbeamers.
In ons gebouw hebben we een ruime hal die gebruikt wordt voor vieringen en feesten en met een schuifwand is op te splitsen tot een speellokaal voor de kleutergym en de bewegingslessen. Deze hal wordt ook gebruikt door externe instanties waarmee wij samenwerken.

Het gebouw is voorzien van een ontruimingsinstallatie, waarmee we, in geval van een calamiteit, onmiddellijk de hele school kunnen waarschuwen. Het gebouw kan dan in korte tijd veilig ontruimd worden. We oefenen dit jaarlijks.
De toiletgroepen van de kinderen zijn schoon en ruim. Er is een douche aanwezig en voldoende reservekleding voor het geval er ‘ongelukjes’ gebeuren.

Voor onze buitenruimte hebben we gekozen voor een Natuurlijk-spelen-concept. Geen felgekleurde speeltoestellen maar de focus op zand, water en groen.
Op het plein staan prachtige grote wilgen en er is meer dan genoeg te spelen en te ontdekken.
Op onze ‘rijbaan’, die over de volle lengte van ons plein is aangelegd, rijden dagelijks veel fietsen, een-wielers, skelters en andere voertuigen. Goed voor de motorische vaardigheden en de ontwikkeling van verkeersvaardigheden! Iedere groep heeft een vaste ‘wieltjes-dag’. Voor de veiligheid van onze kinderen is het hek om het plein overdag gesloten.

Tot slot zijn we blij met onze houten arena met ronde tribune. Kinderen gebruiken het podium bij mooi weer voor hun dansjes en liedjes of hun presentaties van de lessen. We sluiten het jaar hier altijd feestelijk af met alle kinderen en ouders van de school.