Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Informatie

Speerpunt van onze school is een open en heldere communicatie met onze ouders. We hebben hiervoor naast deze website verschillende informatiekanalen.

Nieuwsbrief
Wij vinden het zeer belangrijk om u goed te informeren en steken daar veel tijd en energie in. Elke twee weken komt er een nieuwsbrief uit. Bij berichten die een enkele groep aan gaan, versturen wij een groepsnieuws. We zouden graag zien dat u al deze berichten leest. Daarom bieden we u de service aan van een digitaal abonnement. U krijgt de brieven dan rechtstreeks in uw e-mailbox. U kunt dit regelen op de website onder de knop nieuwsbrief. Voor technische vragen over het digitale nieuws: mail webmaster@julianaschoolheteren.nl

Groepspagina
Voor de meer zakelijke informatie per groep, kunt u terecht op de groepspagina van de site. Hierop staan roosters van spreekbeurten, huiswerk, belangrijke links, een tijdspad en informatie voortgezet onderwijs e.d.

Parro
Vanaf schooljaar 2018-2019 werken we met de app van ParnasSys i.p.v. de weblogs i.v.m. de wet op bescherming persoonsgegevens. Parro geeft een beeld van wat er in de groep gebeurt; de zogenaamde ‘zachte’ informatie. Leerkrachten kunnen er foto’s of filmpjes plaatsen, korte berichten weergeven en specifieke groepsactiviteiten doorgeven. Het doel is om in contact te staan met ouders, bundelen en overzichtelijk maken van de communicatie en hiermee het vergroten van de ouderbetrokkenheid! En dat allemaal in een veilige, gesloten omgeving. Parro is namelijk AVG-proof! Zodra u gekoppeld bent aan Parro, kunt u wel of geen
toestemming geven voor het publiceren van persoonsgegevens.

Ouderportaal
We zijn tevens gestart met ons ouderportaal, waarbij de volgende modules voor ouders zichtbaar zijn in 2018-2019: persoonsgegevens kind en ouders, de namen en adressen van de groep, absenties kind en medische gegevens. Het voordeel hiervan is dat ook deze omgeving AVG-proof is en dat ouders hun eigen persoonlijke gegevens zelf kunnen wijzigen. Vanwege de gesloten omgeving, ontvangt iedere ouder hiervoor een gebruikersnaam en wachtwoord.

Fotoalbum
Foto’s van schoolbrede activiteiten, zoals Sinterklaas, worden geplaatst in het gesloten fotoalbum van de website. Iedere
ouder ontvangt hiervoor inloggegevens.

Jaarkalender
Op de website van de school staat een actuele jaarkalender geplaatst, die je kunt printen. Naast de data van onze bijzondere activiteiten, staat er op de site ook veel praktische informatie. Op deze manier bent u goed op de hoogte van roosterafwijkingen en vrije dagen. De kalender wordt niet meer op papier meegegeven.

Schoolgids
We hebben onze visie en het beleid omschreven in de schoolgids. Deze gids bevat ook veel informatie over ons aanbod en de resultaten die onze kinderen behalen.
De gids wordt jaarlijks aangepast en op de website geplaatst. Nieuwe gezinnen krijgen eenmalig een papieren exemplaar van de gids aangeboden.
Zie ook: downloads