Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Crazy Juffendag vrijdag 21 februari 2020

Dit schooljaar vieren wij de verjaardagen van alle juffen op een hele speciale manier. Samen met de hele school gaan we een fantastisch feestje bouwen op vrijdag 21 februari. Alle kinderen mogen zich feestelijk verkleden, waarbij losse attributen niet zijn toegestaan. (Geen zwaarden, pistolen, toverstokjes, ed.)
Tot aan de eerste pauze vieren de kinderen de verjaardag van de juf(fen) in hun eigen klas. Er wordt geen geld ingezameld voor een cadeau. De kinderen mogen natuurlijk zelf wel een leuk knutselwerkje maken, een kaartje of klein cadeautje geven aan de juf(fen)
Daarna gaan alle kinderen smikkelen van een heerlijke High Tea. Ieder kind mag om 08.30 uur iets lekkers meenemen naar de eigen klas. Een bordje met kleine sandwiches, cakejes, fruitstokjes, croissantjes, tomaatjes etc. In Parro komt een lijst te staan met allerlei mogelijkheden. Via ‘het handje’ kan iedere ouder aanvinken voor welk hapje wordt gezorgd of zelf iets aandragen. Graag niet meer dan tien stuks en klein is fijn! (Bij allergieën s.v.p. zelf een passend trommeltje meegeven aan uw kind.) Begin volgende week vragen we de groepsouders of zij die ochtend willen helpen om een mooie tafel per klas in te richten en om te ondersteunen in de klas waar nodig. Alle kinderen nemen deze dag ook een bordje en beker mee in een plastic tas met naam erop. Dit komt weer vies mee naar huis.
Als afsluiting gaan we met de hele school naar de aula om te kijken naar optredens, te dansen, springen en genieten. De onderbouw is om 12.00 uur uit. Mogelijk komen ze iets later naar buiten wanneer de show iets uitloopt. De bovenbouw heeft in de middag nog een eigen programma in de klas en neemt een lunch mee naar school. Voor hen duurt het feestje tot 14.30 uur. Na deze feestdag start voor iedereen de voorjaarsvakantie!
 
Groetjes, werkgroep juffendag
 
*De laatste week van het schooljaar was voor veel kinderen een te drukke week: musical en afscheid groep 8, vaak juffendag, eindactiviteit en hapjesbuffet. We hebben besloten om de eindactiviteit niet meer te doen. Daarvoor in de plaats is deze Crazy juffendag gekomen!

 

 

Naar het overzicht