Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Een fijn schooljaar toegewenst

Nog één weekend vrij en dan zit de zomervakantie er weer op. We hopen dat jullie allemaal hebben genoten van de vrije tijd, het mooie weer en van elkaar in goede gezondheid. Het team heeft deze week al hard gewerkt ter voorbereiding voor de eerste periode. Wat fijn om onze leerlingen maandag weer te zien. Toch ook wel weer spannend, zo’n eerste schooldag. Wennen aan de nieuwe groep, het nieuwe lokaal en het schoolritme. Laten we er met elkaar een prachtig schooljaar van maken vanuit samenwerking en partnerschap; want groeien doen wij samen! Normaal gesproken nodigen wij u van harte uit om na school bij ons binnen te lopen voor een praatje of om in de klas te kijken. De laatste versie van het protocol primair onderwijs laat dit echter nog niet toe. Wat is er nog een beetje anders?

  • De belangrijkste versoepeling is, dat volwassenen weer welkom zijn in de school op afspraak en na triage. Dit betekent dat u niet zonder afspraak de school in mag wandelen. We willen u vragen contact te zoeken per schooltelefoon na 15.15 uur of per mail voor de meer zakelijke mededelingen. Gebruik hiervoor de contactknop op de website. De chatfunctie van Parro staat bij alle leerkrachten uit nu er geen thuisonderwijs meer wordt gegeven.
  • Eten en drinken blijft in de schooltas van uw kind. Bij zeer warm weer graag rekening houden met zuivelproducten en vleeswaren.
  • De kinderen mogen weer gymmen in de Bongerd en kleden zich om in de kleedkamers. De verschillende groepen ontmoeten elkaar niet.
  • Speelgoed, stepjes, skeelers, speelkaarten en overig materiaal van thuis mag niet mee naar school.
  • Verjaardagen vieren we graag met een voorverpakte traktatie, die de kinderen zelf mee naar binnen kunnen tillen.
  • De luizencontrole mag helaas niet plaatsvinden op school. Zou u uw kind dit weekend willen controleren en eventueel behandelen? Als u hoofdluis constateert bij uw kind, wilt u dit dan via e-mail aan de leerkracht doorgeven? Op die manier kunnen we andere ouders ook op de hoogte brengen dat er in een groep hoofdluis is.
  • We dragen er zorg voor dat de algemene hygiënemaatregelen van het RIVM zoveel mogelijk worden nageleefd.

 

Naar het overzicht