Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Extra mededelingen schoolmarkt

Volgende week vrijdag 7 september is onze jaarlijkse schoolmarkt van 17.00-20.00 uur. De schoolmarkt is bedoeld om met elkaar het schooljaar op te starten op een gezellige, saamhorige manier. Niet alleen ouders, maar ook andere familieleden, buren en kennissen zijn welkom op onze schoolmarkt. Om de markt goed te kunnen organiseren heeft de OC nog hulp nodig. Hierover is deze week een extra brief verstuurd.

De oudercommissie zal overdag  al druk bezig zijn met de inrichting van het schoolplein. Daarom kunnen er op die dag geen fietsen neergezet worden. Het zou fijn zijn als de kinderen wandelend naar school komen. Wanneer dat lastig is, dan moeten de fietsen op het voorplein neergezet worden.
Ook zullen op die dag alle kinderen door de hoofdingang naar huis gaan. Het hek naar het plein zal, totdat de schoolmarkt begint, gesloten blijven. Ouders mogen dus wachten bij het voorplein.

Een tipje van de sluier…..Er zijn verschillende nieuwe activiteiten en natuurlijk staat de frietkar er om tussendoor iets te eten. De opbrengst wordt besteed aan allerlei nieuwe boeken voor onze eigen schoolbieb. We hopen veel ouders te zien vrijdag. Met een volle portemonnee graag, maar natuurlijk vooral voor de gezelligheid!

Naar het overzicht