Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Gezamenlijke sportdag Vogeltuin

Beste ouders,

Met deze informatiebrief willen wij u op de hoogte brengen van de deelname van basisscholen de Haafakkers,  Julianaschool en de Klimboom aan de Vogeltuin Sportdag!  Woensdag 8 mei vindt deze fantastische jaarlijkse Brede school sportdag plaats. Er is al hard gewerkt met leerkrachten en studenten van het CIOS en het HPC om er een fantastische dag van te maken. Het programma:

  • De peuters en kleuters vieren dit sportieve feest op hun eigen schoolpleinen. Alle kleuters (dus ook groep 2 van groep 2/3) gaan spellen doen op het onderbouwplein. Zij moeten om 8.30 uur op school zijn in sportieve kleding. De leerlingen hoeven geen eten en drinken mee te nemen. Om 12.15 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden, maar ouders zijn tussendoor van harte welkom om even te komen kijken.
  • De kinderen van groep 3 t/m 8 hebben hun sportdag op de voetbalvelden van SDOO. Zij worden daar verwacht tussen 8.25 en 8.30 uur eveneens in sportkleding. Ze nemen zelf voldoende eten & drinken mee. Wij vragen iedereen zoveel mogelijk op de fiets te komen. Als dit niet mogelijk is, volg dan de aanwijzingen van de verkeersregelaars op i.v.m. voorkomen van verkeersopstoppingen. Het programma laat de kinderen kennismaken met onbekende sporten…….om 12.00 uur, na de traktatie, is de dag afgelopen.

We hopen op stralend weer en genoeg supporters erbij. U bent dan ook van harte uitgenodigd. Denken jullie er bij warm weer aan om de kinderen goed in te smeren? Uiteraard kunt u met vragen terecht bij de leerkracht van uw kind.

Groet, Partners brede school de Vogeltuin

Naar het overzicht