Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het schoolmaatschappelijk werk aan het werk!

De zomervakantie is weer voorbij, de scholen zijn gestart en alles wordt weer, binnen de veranderende en anderhalve meter maatschappij, langzaamaan opgepakt!
We hebben een schooljaar afgerond waarin kinderen veel thuis zijn geweest. Daarop volgde een zomervakantie waarin diverse vakanties zijn afgezegd en sommige gemaakte plannen niet door konden gaan. Deze afgelopen periode kan veel van jou als ouder vragen, en wellicht nog steeds.

Het SMW is er speciaal voor je kind en jou als ouder op deze school. Wanneer het even niet zo lekker loopt, of wanneer je behoefte hebt aan iemand die met jou en je kind meekijkt, zijn wij er! Met bijvoorbeeld de volgende vragen kun je bij ons terecht:
  • Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn dochter beter naar me luistert?
  • Wij gaan scheiden, hoe kan ik mijn kinderen zo goed mogelijk steunen?
  • Mijn kind zit niet lekker in zijn vel, ik weet niet waar het door komt.
  • Ik heb het gevoel alsof ik continu aan het straffen ben thuis, hoe kan ik dit veranderen?
Als ouder zit je midden in de opvoedsituatie en doe je wat je kunt; het kan helpen als iemand die buiten de situatie staat je verhaal aanhoort en met je meedenkt. Door samen in gesprek te gaan, bekijken we of we een passende oplossing kunnen vinden, hieraan zijn geen kosten verbonden. Ik ben Angela Litjens, ervaren schoolmaatschappelijk werker en ben op maandagen, donderdagen en vrijdagen bereikbaar via a.litjens@santepartners.nl
 
 
Naar het overzicht