Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Inspectie

Donderdag 6 april kwamen de inspecteurs op bezoek. Onze school deed mee naar een onderzoek waarbij de zorg op onze school onder de loep werd genomen. De inspecteurs hebben onze zorgplannen grondig bekeken en ook klassenbezoeken uitgevoerd om te bekijken of deze zorg daadwerkelijk werd uitgevoerd. Er is gesproken met de Intern begeleider, onderwijsondersteuner en leerkrachten en MT. Ook hebben zij met verschillende leerlingen gesproken over hoe die zorg dan aangeboden wordt, maar ook ervaren wordt. Daarnaast hebben ouders vragenlijsten ingevuld.

De terugkoppeling die wij kregen was zeer positief. We hebben het goed doordacht op papier, maar we brengen dit ook op deze manier in de praktijk. We bieden zowel in de klas als buiten de klas veel ondersteuning aan kinderen die meer zorg nodig hebben. Bijvoorbeeld op het gebied van achterstanden wegwerken of als kinderen verder ontwikkeld zijn.

Verder hebben wij nog tips gekregen om verder mee aan de slag te gaan. We zijn blij met de positieve feedback die we hebben gekregen. Kortom we kunnen trots zijn dat wij als team, leerlingen en ouders deel mogen uitmaken van de Julianaschool.

 

 

 

Naar het overzicht