Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Intocht Sinterklaas en viering op school

Zaterdag 16 november komt Sinterklaas met zijn pieten om 14.00 uur aan bij de Veerstoep.
Daarna gaat hij naar de Bongerd voor het kinderuurtje. Groep 1 t/m 4 (oranje polsbandjes) en groep 5 t/m 8 (groene polsbandjes) zijn daar vanaf 15.30 uur welkom.
Het programma begint om 15.45 uur en eindigt om 16.45 uur. Alleen kinderen met een ingevuld bandje hebben toegang! De polsbandjes zijn inmiddels uitgedeeld op school.
Bij de Bongerd kunt u aan de kleuren van de polsbandjes zien, waar uw kind naar toe moet.
 
Sinterklaas komt op 5 december een bezoek aan school brengen. Hij heeft gevraagd of alle kinderen, ook de kleuters, op die dag door het hek bij de speelplaats naar school komen. Wij blijven dan buiten om Sinterklaas met zijn pieten welkom te heten. U kunt dan niet even naar binnen om iets te brengen of weg te leggen. Groep 5 t/m 8 gaan in de week na de intocht lootjes trekken en maken afspraken over het besteden bedrag, het gedicht en de surprise. Groep 1 t/m 4 komen per groep naar Sinterklaas in het speellokaal. Het is een lange dag en de school gaat, net zoals anders om 14.30 uur uit. Tussen de middag verzorgt de oudercommissie per kind 2 broodjes knakworst. Mocht uw kind dat niet lusten of daar niet genoeg aan hebben, dan gaan wij ervan uit dat u dan zelf iets anders meegeeft voor de lunch.

Op de middag hebben de groepen 1 t/m 3 een Sinterklaascircuit met ouders als begeleiders. Deze hulp is inmiddels al toegezegd.

Maandag 18 november gaan we de school versieren in Sinterklaassfeer. Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom. Vele handen maken licht werk! We hebben al een plan gemaakt wat wij willen gaan doen, dus je hoeft niet echt creatief te zijn om te helpen.

 

Naar het overzicht