Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Jantje Beton

Vanaf woensdag 11 september tot en met 25 september 2019 gaan de leerlingen van groep 4 tot en met 7 weer op pad om loten te verkopen van de Jantje Beton loterij. Met De Kleine Jantje Beton Loterij gaan 60.000 leerlingen op pad om lootjes te verkopen. De helft van de opbrengst gaat naar de school zelf, de andere helft komt ten goede aan activiteiten van Jantje Beton.

Jantje Beton is hét goede doel dat zich samen met kinderen inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speeltijd. Kwetsbare kinderen krijgen hierbij speciale aandacht. Zij willen bereiken dat álle kinderen dagelijks kunnen spelen en bewegen. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder, terwijl spelen het belangrijkste én het leukste onderdeel is van een gezond leven. Daarom zegt Jantje Beton … STOP NOOIT MET SPELEN!

De loten kosten €3,00 en van ieder verkocht lot mag de school €1,50 gebruiken. Dit willen wij gebruiken om het schoolplein over een paar jaar flink op te kunnen knappen. De leerlingen hoeven niet met geld over straat, maar we werken met machtigingen of een tikkie. De uitslag van de trekking is op 28 november 2019.

Naar het overzicht