Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Koningsspelen 2022

De Koningsspelen 2022 komen eraan en we gaan er voor de kinderen op vrijdag 22 april een sportief feest van maken. Dit jaar organiseren wij deze sportdag in en rondom de school en op het veldje bij de Kamperfoeliestraat.

Natuurlijk starten we de Koningsspelen 2022 weer zingend en dansend met het Koningsspelenlied van Kinderen voor Kinderen. We zien dat al veel kinderen met veel enthousiasme meedoen met het Koningsspelenlied 'FitTop10'. Hebben jullie hem al onder de knie? Klik hier voor alle video's.

Na de openingsdans volgt elke groep een route langs verschillende spellen binnen en buiten. De kinderen nemen hun eigen eten en drinken mee voor tijdens de pauze. We sluiten de sportieve ochtend samen af met iets lekkers. Natuurlijk mogen alle kinderen hun feestelijke Koningsdagkleding aan en sportieve schoenen. Groep 1 t/m 3 is om 12.00 uur uit. De kinderen van groep 4 t/m 8 gaan gewoon tot 14.30 uur naar school.

We hopen op stralend weer en genoeg supporters erbij. U bent dan ook van harte uitgenodigd bij de openingsdans om 08.45 uur bij het hek op het achterplein. Denken jullie er bij warm weer aan om de kinderen even in te smeren? Uiteraard kunt u met vragen terecht bij de leerkracht van uw kind.

Sportieve groet, de commissie Koningsspelen

 

 

Naar het overzicht