Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Luister- en advieslijn voor ouder(s)/verzorger(s)

De luister- en advieslijn is er speciaal voor je kind en jou als ouder op deze school. Wanneer het even niet zo lekker loopt, of wanneer je behoefte hebt aan iemand die met jou en je kind meekijkt, zijn wij er!
Als ouder zit je midden in de opvoedsituatie en doe je wat je kunt, het kan helpen als iemand die buiten de situatie staat je verhaal aanhoort en met je meedenkt.
 
Met bijvoorbeeld de volgende vragen kun je bij ons terecht: “Mijn dochtertje van 4 jaar kan zo driftig reageren, hoe ga ik daarmee om?”, “Wij gaan scheiden, hoe kan ik mijn kinderen zo goed mogelijk steunen?”, “Mijn kind zit niet lekker in zijn vel, ik weet niet waar het door komt.”, “Ik zou graag wat minder vaak politieagent zijn thuis”.
Ben je ouder/verzorger en heb je behoefte aan iemand die even naar je luistert of waar je mee wil sparren of met wie je wil praten over iets waar jij je zorgen over maakt? Zou je iemand willen spreken die advies kan geven over hoe je het beste om kan gaan met jouw kind? Of is de nood echt even hoog en heb je meer hulp nodig?
Door samen in gesprek te gaan bekijken we of we een passende oplossing kunnen vinden, hieraan zijn geen kosten verbonden. Bel mij op 06-10050316. Ik ben te bereiken op maandagen tussen 14.30 uur en 16.00 uur.
 
Groet, Angela Litjens
Schoolmaatschappelijk werker

 

 

Naar het overzicht