Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Nieuwe directeur

Afgelopen woensdag heeft onze nieuwe directeur Esther Gunsing kennis gemaakt met het team. We hebben er allemaal zin in om met elkaar te starten. Hieronder wil Esther zich graag voorstellen.
    
Beste leerlingen, ouder(s) en verzorger(s),
 
Op maandag 14 mei 2018 zal ik vol enthousiasme starten als nieuwe directeur van de Koningin Julianaschool. Via deze weg stel ik mij graag aan u voor! Mijn naam is Esther Gunsing, 37 jaar oud en woonachtig in Wijchen. Ik heb een lieve man en twee prachtige dochters van elf en acht jaar.
 
Na mijn VWO ben ik naar de PABO gegaan, omdat ik zeker wist dat mijn hart bij het primair onderwijs lag. In 2001 ben ik afgestudeerd en kon ik direct beginnen in groep 8 op een grote, Vreedzame school in Wijchen. Met veel plezier heb ik daar de afgelopen 16 jaar gewerkt. Ik heb de eerste jaren met name in de bovenbouw gestaan. Een paar jaar later ben ik brede school coördinator geworden, waardoor mijn interesse in directietaken werd aangewakkerd. Na mijn schoolleidersopleiding in 2013 ben ik lid geworden van het managementteam en vervul ik tot op heden een teamleidersfunctie. Het is voor mij een mooi moment om een nieuwe stap in mijn loopbaan te zetten.
 
Leerlingen komen met plezier naar school en willen graag leren, wanneer er in een goed pedagogisch klimaat, uitdagend onderwijs wordt gegeven. Ik hoop en verwacht dat ik op de Julianaschool kan bijdragen aan goed onderwijs voor alle leerlingen in een open, veilige sfeer. Natuurlijk met het team, maar ook zeker in samenwerking met u, als ouder en andere partijen die bij de school betrokken zijn.
 
De eerste periode staat vooral in het teken van kennismaking; het beter leren kennen van de school, het team, de leerlingen en ouders. Veel aandacht zal ook uitgaan naar de overdracht en samenwerking met Ingrid van der Heijden en Yolanda Blokzijl. Ik zal regelmatig in de groepen aanwezig zijn en hoop u als ouder of verzorger ook snel te mogen begroeten.
 
Ik vind het belangrijk om betrokken en zichtbaar te zijn vanuit vertrouwen en verbinding. Ik hoop dat u dat als ouder snel zult merken. Weet dat mijn deur voor u open staat als u vragen of opmerkingen heeft of iets anders kwijt wilt.
 
Ik kijk er naar uit om op de Julianaschool te kunnen starten. Ik heb vertrouwen in een goede samenwerking en dat we er met elkaar alles aan doen om uw kind een mooie schooltijd te geven!

 
Met hartelijke groet en tot snel,
Esther Gunsing

 

 

 

Naar het overzicht