Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Sinterklaas 2021

Versieren op school
Maandagavond 15 november vanaf 19.00 uur versieren wij de school in Sintsferen. Het thema van dit jaar is ‘Kunst & Klus’. Heeft u materiaal dat de werkkamer van Sinterklaas versiert of opknapt, dan is dit van harte welkom. Inleveren kan uiterlijk tot 12 november bij juf Lisette. Voor de versieravond hebben we uw hulp van harte nodig. U hoeft zelf niet creatief te zijn om mee te kunnen helpen. Voor koffie, thee met iets lekkers wordt gezorgd. Noteert u deze avond in uw agenda?  De mogelijkheid om u aan te melden voor deze avond volgt maandag 8 november via Parro. In verband met de aangescherpte coronaregels geldt er een maximum aantal van 10 personen om te komen helpen.

Intocht Heteren
Lieve kinderen, papa's, mama's, opa's en oma's
De Sint heeft ons laten weten,
dat hij ons zeker niet is vergeten!
13 november komt hij aan in ons land,
samen met zijn Pieten is hij hier vaste klant.
Helaas kan hij die dag niet in Heteren komen,
maar ook hier waait de wind door de bomen.
Want zondag 21 november is de dag,
die je in de agenda zetten mag.
Op deze dag komt de Sint in Heteren aan,
een mooi feest voor de kinderen is waar we voor gaan!

Sinterklaasviering op school

Sinterklaas is weer bijna in het land en wij gaan er op de Julianaschool weer een fantastisch feest van maken voor de kinderen!  

  • Op woensdag 1 december hebben alle groepen het laatste uur een groepsdoorbrekend Sint-circuit. Groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8 gaan samen aan de slag met gezellige Sint en Piet activiteiten.
  • Maandag 22 november mogen alle kinderen van groep 1 t/m 4 hun schoen zetten op school. Natuurlijk zal Sinterklaas de grote kinderen niet vergeten????
  • Donderdag 2 december zal juf Anja pietengym verzorgen voor de hele school. Vooralsnog bent u van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de gymzaal van de Bongerd.
  • Sinterklaas heeft beloofd om onze school te bezoeken op vrijdag 3 december. De kleuters mogen in de ochtend eerst naar hun eigen groep, waarbij ze hun jas aanhouden. Vervolgens loopt de leerkracht met de kleuters naar buiten om Sinterklaas en zijn pieten welkom te heten. Daar staan de andere kinderen al te wachten op het speelplein.
  • Na de intocht op het plein gaat de onderbouw om de beurt naar het speellokaal. Daar wacht de Sint met zijn pieten op de kinderen om samen met hen een onvergetelijk feestje te vieren. De kinderen van groep 5 t/m 8 gaan genieten van de surprises die ze voor elkaar hebben gemaakt. In de week van 15 november worden hiervoor lootjes getrokken en worden afspraken gemaakt over het te besteden bedrag, het gedicht en de surprise.
  • Het eten en drinken voor in de kleine pauze wordt die dag door de oudercommissie verzorgd. De bovenbouw neemt hun eigen lunch mee.

Let op: verdere info volgt nog en alles is natuurlijk onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen.

 

 

Naar het overzicht