Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Terugblik schoolmarkt

De schoolmarkt van afgelopen vrijdag is opnieuw een enorm succes geweest. Niet alleen heeft het een prachtig bedrag van €3700,00 bij elkaar gebracht. Ook is er door ouders, leerkrachten en kinderen een gezellige start van het schooljaar gemaakt, die veel saamhorigheid bracht. De ochtend startte regenachtig, maar in de loop van de dag werd het gelukkig droog. Het hele schoolplein werd omgetoverd tot het eiland Hawaï. Van flamingo schilderijen tot palmbomen, kokosnoten en zwierige rokjes aan toe. De tropische temperaturen hielden we vooral in gedachten vast.😊
Vol enthousiasme gingen de kinderen met hun spelletjeskaart langs de activiteiten. De winnaar van het darten is Imme geworden, die zelfs een Bulls Eye heeft gegooid. Bij het limbodansen heeft Willard  gewonnen, met 85 cm. Zij hebben hun bioscoopbon inmiddels gekregen.
We bedanken alle frietbakkers, oliebollenbakkers, taartbakkers, sponsoren en andere vrijwilligers. Maar vooral willen we de ouders van de Ouder Commissie even in het zonnetje zetten. Volledig zelfstandig organiseren zij jaarlijks deze markt! Dat is een hele klus! We zijn ontzettend blij met hun inzet en enthousiasme. De opbrengst van de markt besteden we dit jaar grotendeels aan nieuwe boeken voor onze eigen schoolbibliotheek en de lessen in begrijpend luisteren en lezen. Ontzettend bedankt voor uw gulle giften!

 

Naar het overzicht