Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Versoepelingen in het onderwijs

Vandaag hebben we symbolisch afscheid genomen van het mondkapje in groep 6 t/m 8. Reden voor een feestje. We mogen onze cohorten loslaten waardoor we weer groepsdoorbrekende activiteiten kunnen organiseren en samen kunnen spelen op het schoolplein.
Oudercontact mag gelukkig weer op school plaatsvinden. U kunt dus na lestijd een kijkje nemen in het klaslokaal van uw kind. Dit vinden we hartstikke leuk en we hopen u te zien na de voorjaarsvakantie! Om 14.45 uur start de pauze van de leerkracht. We blijven werken met het inloopmoment in de ochtend voor groep 1-2 tussen 08.20-08.30 uur waarbij leerlingen zelfstandig de school binnenkomen.
 
Welke maatregelen zijn nog actief?

  • Handen wassen, hoesten en niezen in je elleboog, goed ventileren, geen handen schudden en elkaar de ruimte geven. Daarnaast doet iedereen met klachten een test.
  • Ben je positief getest op het coronavirus, dan is de duur van de isolatie verlaagd van 7 dagen naar 5 dagen, waarbij dan wel nog geldt dat je 24 uur klachtenvrij moet zijn.
  • Alle leerkrachten en leerlingen in de bovenbouw krijgen het advies om tweemaal in de week preventief te testen. Het advies voor preventief zelftesten geldt niet voor personen die minder dan 8 weken geleden positief getest zijn.

 
De actuele beslisboom vindt u hier.

 

 

Naar het overzicht