Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

W4 kangoeroewedstrijd 2022

De kangoeroewedstrijd is de grootste internationale reken- en wiskundewedstrijd ter wereld! W4Kangoeroe organiseert elk jaar op de 3e donderdag van maart een ‘rekenwedstrijd’ voor leerlingen vanaf groep 3 tot en met vwo 6 van de middelbare school. In Nederland doen elk jaar zo’n 2400 scholen met 140.000 leerlingen mee (wereldwijd 6,5 miljoen)! Leuk en leerzaam voor iedere leerling en dus niet alleen voor de sterke rekenaars.
Ook dit jaar willen wij op donderdag 17 maart 2022 de kinderen van groep 3 t/m 8 weer de kans geven om hieraan mee te doen. Op de dag van de wedstrijd worden de rekenopgaven in de eigen groep gemaakt. Er zijn 3 verschillende niveaus passend bij de leerjaren. Er kan interactief geoefend worden op www.w4kangoeroe.nl.
Opgeven kan individueel of in duo’s. Iedere deelnemer krijgt een certificaat op naam en een aandenken, verder zijn er mooie prijzen door school te verdelen en er zijn ook winnaarsprijzen. De kosten voor individuele deelname zijn €3,50 en voor duo’s €4,50. Vind je het leuk om mee te doen? Geef je dan op door een gesloten envelop met gepast geld (voorzien van naam) in te leveren bij juf Simona. Op vrijdag 4 februari 2022 sluit de inschrijving. Jij doet toch ook mee met deze leuke wedstrijd?

 

 

Naar het overzicht