Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Yes; we zijn weer begonnen!

Maandag mochten wij, na weken onderwijs op afstand, onze leerlingen weer verwelkomen op school. Het was even spannend of alle juffen op tijd konden zijn vanwege de vele sneeuw, maar ook dat is gelukt. Wat waren er veel kinderen aan toe en wat was het hartverwarmend om ze zo enthousiast de school in te zien lopen. Veel ouders gaven terug dat hun kind zo blij thuiskwam vol verhalen. Daar putten wij allemaal onze energie uit. Een glimlach van een kind doet je dagelijkse zorgen even vergeten.
De afgelopen dagen heerste er een sfeer van verbondenheid en saamhorigheid in de school. Kinderen leren het beste op school in interactie met groepsgenoten en de leerkracht en dit was overal zichtbaar. Daarnaast waren de pauzes één groot feest. Wat is er leuker om in een groot winterwonderland buiten te spelen met elkaar?
We hopen ook dat u thuis weer een goed ritme heeft gevonden met meer ruimte en tijd voor eigen werk en ontspanning. Met een weekje voorjaarsvakantie voor de boeg, waarbij de naam geen recht doet aan de huidige weersomstandigheden, gunnen we ieder gezin tijd voor elkaar. Even geen onderwijs op afstand, maar ruimte voor samen spelletjes spelen, schaatsen en natuurlijk warme chocomelk met slagroom.

 

 

Naar het overzicht