Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Zomervakantie

Beste ouders en kinderen,
 
Het laatste Kroontje van schooljaar 2019-2020 is een feit! Het was een bijzonder schooljaar en voor velen van ons zal het ook een andere zomervakantie worden; lekker kamperen ergens in Nederland of heerlijk toeven in de achtertuin. In de bingokaart hierboven wat leuke ideeën om samen met het gezin te ondernemen.
 
Ouderparticipatie heeft dit schooljaar een andere dimensie gekregen en hiervoor zijn wij u enorm dankbaar. Houdt u volgende week vrijdag Parro goed in de gaten? Er volgt nog een bijzondere verrassing voor alle ouders.  
Samen vertrekken we naar schooljaar 2020-2021, maar eerst gaan we genieten van welverdiende vrije tijd. Wij hopen van harte dat we alle leerlingen en ouders op maandag 24 augustus weer in goede gezondheid mogen begroeten.
 
Alle kanjers van groep 8: wat zijn wij trots op jullie. Heel veel succes en plezier gewenst op de middelbare  school. Geniet van de verrassingsavond aanstaande maandag en de spetterende show op dinsdag. Het ga jullie goed en kom nog eens langs. Ook de leerlingen die gaan verhuizen en/of naar een nieuwe school gaan, wensen wij een mooie tijd toe op hun nieuwe school.
 
Hartelijke groet,
Namens het hele team,
Esther Gunsing: directeur

 

 

Naar het overzicht