Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Zwemvierdaagse

Kom je ook zwemmen in de kerstvakantie? Van zondag 27 tot en met woensdag 30 december organiseren RZC en Optisport in Doelum Renkum de Zwem4daagse! Per dag zwem je 300, 600 of 900 meter. Naast het zwemmen worden er elke dag in en om het water spetterende activiteiten georganiseerd.

Zwem mee met Spongebob, doe mee met Oud-Hollandse spelletjes op de Dag van Holland, ga de uitdaging met jezelf aan tijdens The Challenge en bestorm de stormbaan bij de heuse Blitzz Kids Obstacle Swim!

We zwemmen in drie tijdsblokken van drie kwartier, dus je hoeft nooit lang te wachten. Het eerste tijdsblok begint om 17.00 uur. Het laatste tijdsblok begint om 18.30 uur. Let op: in verband met de corona-maatregelen gaat het dit jaar iets anders dan de vorige jaren. Iedereen tot 18 jaar met een diploma A kan meedoen, dus neem je vrienden en vriendinnen, broers, zussen en klasgenoten allemaal mee! Juist voor kinderen die recent hun zwemdiploma’s hebben gehaald, is regelmatig zwemmen een echte aanrader!

Kinderen kunnen i.v.m. de corona-maatregelen NIET in het gezelschap van een volwassene deelnemen. De tribunes zijn dicht en ouders kunnen niet in het zwembad blijven kijken, maar zetten hun kind bij de deur af en halen het daar ook weer op. Vanzelfsprekend is er voldoende toezicht in het bad. De kosten zijn 7,50 euro per persoon (bij voorinschrijving) of 10 euro bij inschrijving in het zwembad op 27 december. Voorinschrijven kan vanaf 1 december via www.rzc.zwem4daagse.nl
Een dagkaart kost 5 euro. Leuk voor als je maar een dagje kunt meezwemmen of als je een keer een iemand wil meenemen om samen te zwemmen! Voor meer informatie kijk op www.rzcrenkum.com. Een spetterende groet en graag tot ziens in de kerstvakantie!

 

 

Naar het overzicht