Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Welkom

Onze school kent een rijke geschiedenis. Nog niet zo lang geleden vierde de school haar 150-jarig bestaan. We durven dan ook te zeggen dat de Julianaschool is gebouwd op een degelijke basis van ervaring en kwaliteit. Gewoon goed onderwijs geven is onze hoogste prioriteit. Ouders van leerlingen nemen van oudsher een grote plaats in op school.

Onze school telt ongeveer 175 leerlingen verdeeld over 7 groepen. Wij vinden het heel belangrijk dat onze kinderen zich veilig voelen in een vertrouwde omgeving, zodat ze heerlijk kunnen spelen en leren. Vanuit een hoge mate van basisrust en duidelijkheid kunnen kinderen in een taakgerichte sfeer werken.

Onze leerkrachten zijn in staat krachtige instructies te geven gericht op concrete leerdoelen. De instructies zijn interactief en met behulp van concrete materialen en coöperatieve werkvormen verwerken kinderen de lesstof. Voor ieder vak worden drie niveaus aangeboden: basis, verrijking en remediërend. Onze leerkrachten kennen de leerlijnen en de cruciale leermomenten daarin. Kinderen worden betrokken bij de leerdoelen zodat zij intrinsiek gemotiveerd raken voor wat zij leren.Op de KJS inspireren de Christelijke normen en waarden ons in de omgang met elkaar. Ook zijn wij een echte Vreedzame school…. Voor kinderen die hierin wat anders of wat meer te leren hebben, kunnen wij extra begeleiding bieden.