Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Welkom

Fijn dat u een kijkje neemt op onze website. Ik hoop dat u verrast wordt en tegelijkertijd uw nieuwsgierigheid wordt gewekt. U wilt natuurlijk weten wat wij als school uw kind te bieden hebben. Ik vertel u graag over onze school en onze leerkrachten, maar het gaat uiteindelijk om uw kind.

Ik wil u van alles vertellen over ons onderwijs dat we met regelmaat tegen het licht houden om de resultaten te wegen en te zien of uw kind gelukkig is en met plezier leert. Over ons ervaren en betrokken team, versterkt door jong en enthousiast talent, dat zich gesteund weet door leidinggevenden, een intern begeleider en een conciërge. Over de succesvol gebleken kindgesprekken en startgesprekken. Over de veilige sfeer op school vanuit rust en structuur. Over de Klimklas waar kinderen extra ondersteuning kunnen krijgen. Het speellokaal waar activiteiten voor en door kinderen kunnen plaatsvinden. Over het goed uitgeruste handvaardigheid- en technieklokaal waar allerlei creatieve ideeën worden uitgewerkt. Over ons prachtige, natuurlijke schoolplein, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en zich ontwikkelen. En natuurlijk over de Vreedzame School, een manier van respectvol samenleven en werken, waarbij de kinderen steeds meer eigenaar worden van hun eigen leerproces.

Het gaat om het partnerschap tussen school, u als ouder en uw kind. Uw kind gaat een aantal belangrijke en leerzame jaren van zijn leven tegemoet. Daarom vormt die driehoek één van onze kernwaarden. Daarom investeren wij als school veel in onderling vertrouwen en verbinding in het belang van uw kind. Dat is onze insteek. Daar kunt u ons aan houden.

Ik heet u daarom van harte welkom op een school waar leerkrachten, ouders en kinderen samenwerken aan mooie, onvergetelijke en leerzame jaren op de Koningin Julianaschool. Wilt u nog meer weten over onze school, dan nodig ik u namens het team van harte uit voor het maken van een afspraak voor een rondleiding.


Hartelijke groet,

Esther Gunsing
Directeur