Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Samen op weg

Geschreven op

In ons dagelijks leven kruisen vele gebeurtenissen onze wegen, vaak in positieve, soms ook in negatieve zin. Bij alle gebeurtenissen moeten we een weg zien te vinden, de mooie dingen opslaan in onze harten en de minder mooie dingen opruimen en niet naast ons pad laten lig...Lees meer »

Pasen

Geschreven op

De kinderen en leerkrachten hebben vandaag een prachtige paasviering gehouden in eigen groep met als thema ‘liefde is sterker’. De kinderen hebben zelf keuzes gemaakt wat betreft de invulling van de viering. Er heerste overal een sfeer van warmte en saamhorigheid. OokLees meer »

Toelichting nieuw rapport en oudergesprekken

Geschreven op

Alle kinderen van groep 2 t/m 8 krijgen op donderdag 8 april hun gloednieuwe rapport mee naar huis; inclusief de Cito grafieken met resultaten. (m.u.v. groep 1-2) We zijn heel erg benieuwd naar uw ervaringen met het nieuwe rapport.Lees meer »

Liefde is sterker

Geschreven op

De komende weken werken we samen met de kinderen toe naar Pasen. Het thema van dit jaar is: Liefde is sterker. Het leven van Jezus was één en al liefde. Hij heeft zoveel liefde voor ons, dat we altijd bij Hem mogen horen. OLees meer »

Knotwilgen geknot

Geschreven op

Wauw, wat heeft groep 7 afgelopen vrijdagmiddag hard gewerkt op het schoolplein. Alle knotwilgen zijn geknot onder begeleiding van onze oud-meester Kees Sparrenboom. De groep is verdeeld in zagers en sjouwers en na ongeveer drie kwartier werden de rollen omgedraaid.Lees meer »