Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Kinderboekenweek “Bij mij thuis”

Geschreven op

De Kinderboekenweek van 2023 is geopend! Afgelopen woensdag verzamelden we in de hal van de school om te luisteren naar juf Simona. Zij liet een aantal details van huizen zien, die voor sommige kinderen wel heel bekend voor kwamen; het was hun eig...Lees meer »

Geslaagde mediatoren!

Geschreven op

Wat een kanjers zijn het; de kinderen uit groep 7 die zijn opgeleid als mediator. Zij kunnen andere kinderen helpen wanneer er een probleem is tijdens het buitenspelen. In herkenbare hesjes denken zij graag mee in de oplossingen!Lees meer »

Interview "De school van de toekomst"

Geschreven op

Meester Sietze, er zijn drie kinderen uit groep 3 die je graag vragen zouden willen stellen. Zij werken aan een project vanuit de Klimklas: "De school van de toekomst". Past dat aanstaande donderdag om 11.30 uur? Natuurlijk, ze zijn van harte welkom!Lees meer »

Kartkampioen Cees

Geschreven op

Onze goedlachse Cees uit groep 6 is een kei in karten. Hij mocht zelfs meedoen met het Nederlands kampioenschap, waar hij op een haar na kampioen werd. Wat geweldig is, is dat hij mee mag doen met het wereldkampioenschap in Bahrein!Lees meer »