Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Schoolreis 18 juni 2019

Geschreven op

Het duurt nog even, maar het schoolreisje komt langzaamaan in zicht. De voorpret is in ieder geval begonnen. De datum van het schoolreisje is vanwege de vierdaagse een week verzet. We gaan op dinsdag 18 juni een geweldige dag met elkaar beleven! Waar gaat de reis naartoe?Lees meer »

De paasviering in samenwerking met de kerk

Geschreven op

Wij vieren op donderdag 18 april het paasfeest op school. Dit jaar in samenwerking met de dominee van de Vloedschuur. We starten met een paaslunch voor de leerlingen. Daarna nodigen wij u van harte uit voor de viering.Lees meer »

De Medezeggenschapsraad zoekt een nieuw lid!

Geschreven op

GEZOCHT! Een nieuw ouderlid voor onze Medezeggenschaps Raad (MR) met ingang van 1 september! Dit omdat Monique Bressers dan na 4 jaar en met een afzwaaiende zoon en dochter, haar taken als MR lid welverdiend zal neerleggen. WAT IS EEN MR?Lees meer »

Studiedag

Geschreven op

Vrijdag 22 maart heeft het team van de Julianaschool een studiedag. Alle leerlingen zijn die dag vrij. We gaan in de ochtend aan de slag met de progressie die er is geboekt t.a.v. waarderende gesprekken en in de middag staan de tussenopbrengsten van alle groepen centraal.Lees meer »

Staking 15 maart onderwijspersoneel

Geschreven op

Op dit moment is het overleg tussen de bonden en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen met betrekking tot een nieuwe CAO nog in volle gang. Stichting Trivium deelt het standpunt van vakbond CNV dat de timing van de staking niet juist is.Lees meer »