Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

De scholen zijn weer begonnen

Geschreven op

De scholen zijn weer begonnen! Die zin lezen we normaal gesproken op spandoeken langs de weg na de zomervakantie, maar nu is het ook sinds 11 mei van toepassing. We zijn z’n allen begonnen aan een nieuwe, spannende periode. GLees meer »

Pasen, een nieuwe toekomst

Geschreven op

Pasen is voor velen van ons een feest in de familiekring. We gaan eitjes zoeken in de tuin, we komen samen om te eten, om het familie- zijn opnieuw te beleven. Voor Christenen is Pasen ook het kerkelijk feest van de belofte. Er is altijd een toekomst.Lees meer »

Bericht van de GGD

Geschreven op

De jeugdgezondheidszorg van GGD Gelderland-Midden houdt tot en met 6 april geen spreekuren op scholen. Als u of uw kind een afspraak heeft op een school gaat deze niet door. De jeugdgezondheidszorg belt u hierover.Lees meer »

Schoolmaatschappelijk werk

Geschreven op

Tips bij 3 weken thuis met je kinderen! Ik ben Angela Litjens, ervaren schoolmaatschappelijk werker en ben op maandagen, donderdagen en vrijdagen bereikbaar via alitjens@stmr.nl. Probeer zoveel mogelijk een vaste dag structuur te hanteren, die lijkt op je reguliere dag st...Lees meer »

Noodopvang kinderopvang en onderwijs in de gemeente Overbetuwe

Geschreven op

Naast gezinnen met ouders in een cruciale beroepsgroep kunnen er ook gezinnen zijn die extra belast worden omdat er thuis flinke zorgen of problemen zijn. Voor kinderen in kwetsbare gezinnen is er ook opvang mogelijk.Lees meer »