Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Eten en drinken

Geschreven op

Wij stimuleren als school gezonde voeding en merken op dat het aantal ongezonde koeken en suikerhoudende pakjes drinken in de eerste pauze toeneemt. Zou u de kinderen in de ochtend fruit of groente en een beker drinken (sap, water) mee willen geven?Lees meer »

Oproep klassenouders

Geschreven op

Iedere groep heeft één of twee klassenouders. De taken van de klassenouders variëren per groep. Aan het begin van het jaar roept de leerkracht de klassenouders bij elkaar om verwachtingen af te stemmen over de taken en deze te verdelen. Voorbeelden van taken zijn: boLees meer »

Bericht van de oudercommissie

Geschreven op

Namens de oudercommissie willen wij u bedanken voor uw ouderbijdrage van dit schooljaar. Wij kunnen met uw bijdrage altijd veel leuks organiseren voor uw kind. Helaas zijn er ook een paar activiteiten door het coronavirus niet doorgegaan.Lees meer »

Bericht van de MR

Geschreven op

Afgelopen maandag vergaderde de Medezeggenschapsraad voor de laatste keer dit schoolseizoen. We namen afscheid van Johan Kroes, die vele jaren zitting heeft gehad in de MR en ook het afgelopen jaar een waardevolle rol vervulde als voorzitter.Lees meer »

Anders dan anders

Geschreven op

We sluiten het schooljaar altijd af door een lied te zingen voor de hulpouders en om 12.00 uur al zingend de vakantie in te luiden. Dit doen we samen met ouders en kinderen en hoort echt bij de Julianaschool.Lees meer »