Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Eten en drinken

Geschreven op

Op onze school stimuleren wij het nuttigen van gezonde voeding. Op dinsdag, woensdag en donderdag eten de kinderen alleen fruit of groente in de eerste pauze; en iets te drinken. Op maandag en vrijdag is een pakje crackertjes, liga o.i.d. toegestaan.Lees meer »

Jantje Beton

Geschreven op

Vanaf woensdag 11 september tot en met 25 september 2019 gaan de leerlingen van groep 4 tot en met 7 weer op pad om loten te verkopen van de Jantje Beton loterij. Met De Kleine Jantje Beton Loterij gaan 60.000 leerlingen op pad om lootjes te verkopen.Lees meer »

Een fijn schooljaar toegewenst

Geschreven op

De eerste schoolweek is aangebroken en de zomervakantie zit er weer op! We hopen dat jullie allemaal hebben genoten van de vrije tijd, het mooie (soms bloedhete) weer en van elkaar. Wat fijn om vandaag weer al die stralende, enthousiaste koppies te zien.Lees meer »

Inschrijving startgesprekken

Geschreven op

We vinden het waardevol om aan het begin van het schooljaar te starten met een gesprek tussen leerling, ouder(s) en leerkracht. Door het startgesprek komt een samenwerking op basis van vertrouwen tot stand, wat de leerling ten goede komt.Lees meer »

Gezamenlijke ouderavond: groep onder de loep

Geschreven op

Woensdag 25 september organiseren ouders van de werkgroep partnerschap samen met leerkrachten een ontmoetingsavond: ‘De groep onder de loep’. Ouders gaan per klas met elkaar in gesprek over allerlei onderwerpen die zij zelf aandragen. InLees meer »