Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Leerlingenraad

Geschreven op

Lees meer »

Corona update

Geschreven op

We zien dat leerlingen, hun ouders en onze medewerkers er alles aan doen om zo goed mogelijk de balans te vinden in de zorg om gezondheid en onderwijs. Dat is voor ons allemaal onbekend terrein en zijn wij door regelgeving beperkt in onze eigen keuzes.Lees meer »

Kinderboekenweek

Geschreven op

Op woensdag 30 september is de Kinderboekenweek van start gegaan. Het thema is En toen?! We duiken met zijn allen terug in de tijd. Heeft u de prachtige raamschildering van het prentenboek de Gigantosaurus al gezien?!Lees meer »

Samen aan zet!

Geschreven op

Afgelopen week was de week tegen pesten. U heeft er vast iets over op TV gezien. We zijn hier elke dag preventief mee bezig en heeft onze prioriteit. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat er op scholen die werken met de Vreedzame school minder gepest wordt.Lees meer »

De leerlingenraad

Geschreven op

Vanuit De Vreedzame School werken wij met een leerlingenraad, omdat wij het belangrijk vinden dat kinderen een stem hebben en zaken zelf kunnen oppakken. Uit de groepen 5 t/m 8 zitten twee vertegenwoordigers in deze raad die democratisch zijn gekozen.Lees meer »