Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

U komt toch ook?

Geschreven op

Na een gezamenlijke opening hebben we niet 175 leerlingen op school, maar 175 kunstenaars. Langzaamaan wordt de school omgetoverd tot één groot atelier met de meest prachtige kunstwerken. Mooi om te zien hoe de kinderen genieten van het project en hun creatieve talenten d...Lees meer »

Avondvierdaagse

Geschreven op

Wij willen u graag herinneren aan de inschrijving voor de SJOC Avondvierdaagse, deze wordt gehouden van 11 juni t/m 14 juni a.s. in Herveld. De Oudercommissie nodigt jullie van harte uit om gezellig met ons mee te lopen.Lees meer »

Een ‘top’-sportdag

Geschreven op

Het was even spannend maar de weersomstandigheden werkten mee en zo hadden wij een prachtige Sportdag 8 mei. Na de warming-up met elkaar, verzorgd door dansschool Next Movement, gingen de kinderen aan de slag met een heel gevarieerd programma van spellen.Lees meer »

Vacature groep 6

Geschreven op

De Koningin Julianaschool zoekt per 1 augustus een leerkracht voor groep 6. Klik hier voor meer informatie.Lees meer »

Wij gaan meedoen met DE KUNSTWEKEN!

Geschreven op

Na de vakantie gaat onze school meedoen met een bijzonder project beeldende vorming: DE KUNSTWEKEN. Doel is ieder kind op eigen niveau te inspireren tot het maken van een echt kunstwerk. Dat doen we door hen kennis te laten maken met wereldbefaamde artiesten en hun werk.Lees meer »