Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Studiedag vervalt

Geschreven op

Donderdag 28 januari staat een studiedag gepland. Mochten we op 25 januari weer starten, dan laten we deze studiedag vervallen. We willen in de eerste week na een lange lockdown de kinderen graag lesgeven. Daar ligt onze prioriteit.Lees meer »

Cito toetsen

Geschreven op

Na de kerstvakantie stonden de Citotoetsen eigenlijk gepland. We verschuiven deze toeten tot na de lockdown. We zullen hier ook niet meteen mee starten. De kinderen moeten eerst weer wennen aan het schoolritme.Lees meer »

Rapportage en oudergesprekken

Geschreven op

Binnenkort ontvangen de kinderen een nieuw, prachtig rapport. De werkgroep rapportage heeft hier veel tijd en aandacht aan besteed; passend bij onze visie op het volgen van kinderen in hun ontwikkeling. Doordat we ruim een maand later starten met het verzamelen van bepaal...Lees meer »

Nationale voorleesweken

Geschreven op

Van 20 tot en met 30 januari vinden De Nationale voorleesdagen 2021 plaats. Tijdens deze voorleesdagen zullen wij extra aandacht besteden aan (voor)lezen. Het prentenboek van het jaar 2021 “Coco kan het” van Loes Riphagen is de kerntitel voor de onderbouw tijdens de voorl...Lees meer »

Jeugdgezondheidszorg

Geschreven op

Beste ouders/ verzorgers, Vanaf deze week geldt er een lockdown voor 5 weken en zijn de scholen gesloten. Het coronavirus en de coronamaatregelen hebben veel invloed op kinderen en gezinnen. De structuur valt weg, jullie hebben minder contact en misschien zorgen over je g...Lees meer »