Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Zwemvierdaagse

Geschreven op

Kom je ook zwemmen in de kerstvakantie? Van zondag 27 tot en met woensdag 30 december organiseren RZC en Optisport in Doelum Renkum de Zwem4daagse! Per dag zwem je 300, 600 of 900 meter. Naast het zwemmen worden er elke dag in en om het water spetterende activiteiten geor...Lees meer »

Bericht van Sinterklaas

Geschreven op

Wat is de school prachtig omgetoverd in sinterklaassfeer. Ik zag (tijdens het vullen van de schoenen) een mooie raamschildering, inpakhoek, pepernotenkeuken en een echte schatkamer. Op vrijdag 4 december kom ik met enkele pieten een bezoek brengen aan de Koningin Julianas...Lees meer »

Pietengym

Geschreven op

Donderdag 3 december organiseert juf Anja met de stagiaires weer ons jaarlijkse Pietengym-circuit tijdens de gymlessen in de Sporthal. De kinderen van alle groepen kunnen dan (als ze willen verkleed) hun pietenkunsten laten zien.Lees meer »

Kerstviering

Geschreven op

In verband met de corona maatregelen hebben de scholen in Heteren besloten om het kerstfeest 17 december overdag met de kinderen te vieren i.p.v. ‘s avonds. Het gelijktijdig ophalen van alle kinderen zorgt voor een grote verkeerstroom, waardoor de anderhalve meter afstand...Lees meer »

Actie schoenendoos

Geschreven op

Dit jaar doet onze school weer mee met de schoenendoosactie. U kunt thuis met uw kinderen een schoenendoos vullen voor arme kinderen in de wereld. Deze kinderen hebben nauwelijks spullen. Een gevulde schoenendoos is zo fijn voor de kinderen om te krijgen.Lees meer »