Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

De paasviering in samenwerking met de kerk

Geschreven op

Wij vieren op donderdag 18 april het paasfeest op school. Dit jaar in samenwerking met de dominee van de Vloedschuur. We starten met een paaslunch voor de leerlingen. Daarna nodigen wij u van harte uit voor de viering.Lees meer »

De Medezeggenschapsraad zoekt een nieuw lid!

Geschreven op

GEZOCHT! Een nieuw ouderlid voor onze Medezeggenschaps Raad (MR) met ingang van 1 september! Dit omdat Monique Bressers dan na 4 jaar en met een afzwaaiende zoon en dochter, haar taken als MR lid welverdiend zal neerleggen. WAT IS EEN MR?Lees meer »

Studiedag

Geschreven op

Vrijdag 22 maart heeft het team van de Julianaschool een studiedag. Alle leerlingen zijn die dag vrij. We gaan in de ochtend aan de slag met de progressie die er is geboekt t.a.v. waarderende gesprekken en in de middag staan de tussenopbrengsten van alle groepen centraal.Lees meer »

Staking 15 maart onderwijspersoneel

Geschreven op

Op dit moment is het overleg tussen de bonden en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen met betrekking tot een nieuwe CAO nog in volle gang. Stichting Trivium deelt het standpunt van vakbond CNV dat de timing van de staking niet juist is.Lees meer »

Aanmelden

Geschreven op

Binnenkort horen wij met hoeveel groepen we mogen starten na de zomervakantie en hoe we de kinderen moeten verdelen. Daarvoor is het belangrijk om zo exact mogelijk te weten hoeveel nieuwe leerlingen we kunnen verwachten.Lees meer »