Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Afscheid juf Marja en juf Carla

Geschreven op

Nog zeven weken en dan gaan deze twee kanjers, na jaren lang gewerkt te hebben op de Julianaschool, dan toch echt met pensioen. Dit laten wij natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Achter de schermen wordt al maanden druk gewerkt aan een prachtig programma voor 8 en 9 juli.Lees meer »

Schoolvakanties & zomervakantie Julianaschool

Geschreven op

De afgelopen tijd hebben we een aantal vragen gehad over het vakantierooster van dit schooljaar en volgend schooljaar, omdat onze zomervakantie afwijkt van het vakantierooster van regio Zuid (dit is de regio waar Heteren onder valt, zie overzicht schoolvakanties op Rijkso...Lees meer »

Overlast rondom brede school De Vogeltuin

Geschreven op

De afgelopen tijd is er geregeld sprake van overlast rondom het gebouw van Brede school de Vogeltuin; met name op het voorplein. Vaak wordt dit veroorzaakt door jongeren die rond het gebouw hangen en/of zich zonder toestemming (onbevoegd) binnen de hekken van de scholen b...Lees meer »

Meivakantie

Geschreven op

Nog één weekje naar school en dan start de welverdiende meivakantie. Wij wensen alle ouders en kinderen alvast twee fijne, gezonde weken toe en we zien elkaar weer op maandag 17 mei.Lees meer »

Koningsspelen

Geschreven op

Wat was het vandaag een feestelijke dag. Al was het dan per groep, het plezier spatte er vanaf. Veel kinderen waren gekleed in het oranje en het spelprogramma werd enthousiast ontvangen. De oudercommissie heeft gezorgd voor drinken en iets lekkers en dat maakte het feest...Lees meer »