Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Kerstwandeling

Geschreven op

De kerstcommissie is al druk bezig met het voorbereiden van de Kerstviering op 19 december 2019. Dit jaar wordt er weer een wandeling uitgezet waarbij iedereen welkom is. De kinderen lopen met hun eigen ouders en mogelijk oudere of jongere broertjes of zusjes uit hun gezin.Lees meer »

Jantje Beton actie

Geschreven op

Ieder jaar verkopen leerlingen van onze school loten van Jantje Beton. De helft komt ten goede aan de goede doelen van deze stichting en de ander helft mag de school gebruiken voor spelmaterialen voor school.Lees meer »

Vertrouwenspersoon Koningin Julianaschool

Geschreven op

Graag wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Ageeth de Kleine. Ik werk al meerdere jaren op de Koningin Julianaschool. Naast leerkracht ben ik ook vertrouwenspersoon. Ik ben dat voor zowel de leerlingen, leerkrachten als de ouders.Lees meer »

Vacature

Geschreven op

Zie http://trivium-onderwijs.nl/vacaturesLees meer »

Staking woensdag 6 november

Geschreven op

Beste ouders en leerlingen, De gezamenlijke onderwijsvakbonden en de vereniging van schoolleiders hebben hun leden opgeroepen om op 6 november te gaan staken. Aan die oproep geven wij gehoor. We realiseren ons dat een staking overlast oplevert – onze excuses daarvoor. OLees meer »