Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Kangoeroewedstrijd

Geschreven op

Op donderdag 19 maart 2020 kunnen de leerlingen (vanaf groep 3) weer meedoen met de grootste reken- en wiskundewedstrijd ter wereld: W4Kangoeroe! De kangoeroewedstrijd is leuk voor alle leerlingen, niet alleen voor slimmeriken en wordt in de eigen klas afgenomen. DeelnamLees meer »

MR: UW MENING IS BELANGRIJK! Onderwijstijd groep 4 uitbreiden

Geschreven op

Bij ons op school hebben de leerlingen van groep 1 t/m 4 de vrijdagmiddag vrij. Al een aantal jaar geven de leerkrachten van groep 4 duidelijk aan onderwijstijd tekort te komen. Groep 4 is een leerjaar met veel nieuwe leerstof en nieuwe vakken.Lees meer »

Die ene glimlach

Geschreven op

Een glimlach is een brug die mensen verbindt zodat verdriet gedeeld wordt zodat geluk gedeeld wordt zodat mensen zich thuisvoelen bij elkaar en bij u Een knipoog is een boodschap die mensen verbindt zodat mensen elkaar troosten zodat mensen elkaar moed inspreken zodat men...Lees meer »

Terugblik kerstwandeling

Geschreven op

Wat hebben we met elkaar gisteravond een prachtige kerstwandeling gehad. Een mooiere afsluiting van 2019 konden we ons niet wensen. We hebben genoten van alle stralende koppies, vol verwachting en betrokkenheid. Bedankt voor alle complimenten die we hebben gekregen.Lees meer »

Kerstsfeer

Geschreven op

Als Sinterklaas weer is vertrokken naar Spanje, is onze school weer toe aan een nieuwe metamorfose: Kerstmis. Ook nu kunnen we ouderhulp weer goed gebruiken om de hal en de gangen te versieren op dinsdagavond 10 december van 19.30 uur tot 21.30 uur.Lees meer »