Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Kinderkleding- en speelgoedbeurs

Geschreven op

Lees meer »

Een nieuwe naam

Geschreven op

De naam van onze nieuwsbrief vond de leerlingenraad best saai. Daarom heeft iedere klas in de groepsvergadering nieuwe namen bedacht voor onze nieuwsbrief. Ieder lid van de leerlingenraad mocht de top 3 doorgeven. De leukste namen kwamen voorbij.Lees meer »

Werkgroep partnerschap

Geschreven op

Beste ouders, Op 14 januari is het partnerschapteam van Koningin Juliana voor de tweede keer bij elkaar geweest. We houden jullie graag op de hoogte over wat er besproken is. Rapportage Een aantal leden van het partnerschapteam zijn bij elkaar gekomen en hebben gebrainsto...Lees meer »

De Playbackshow

Geschreven op

Vrijdag 1 maart luiden we de voorjaarsvakantie in met onze jaarlijkse playbackshow voor groep 1 t/m 4. De groepen 5 t/m 8 gaan een talentenshow organiseren. De kinderen die mee willen doen, geven zich op bij de groepsleerkracht en oefenen thuis het liedje dat zij gaan doen.Lees meer »

Internationaal Lichtfestival Kasteel Doornenburg

Geschreven op

Zoals u misschien weet, is er van 1 t/m 9 maart een Internationaal Lichtfestival op Kasteel Doornenburg. Internationale lichtkunstenaars zullen dan het kasteel ’s avonds omtoveren in een groots lichtkunstwerk. HLees meer »