Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Let op gewijzigd: fietsen en parkeren

Geschreven op

Wanneer de afstand tot school te ver is om te lopen, kan uw kind op school een fiets stallen. Dit is voor eigen risico: denk eraan de fiets op slot te zetten. Alle fietsenrekken bevinden zich nu buiten het schoolplein.Lees meer »

Wist u dat...

Geschreven op

de Vreedzame School voor alle groepen een compleet nieuw lesprogramma heeft gemaakt? het team vandaag hierover een studieochtend heeft gehad en we er maandag al vol enthousiasme mee aan de slag gaan? de school een prachtig nieuw voortuintje heeft gekregen?Lees meer »

Zomervakantie

Geschreven op

Beste ouders en kinderen, Het laatste Kroontje van schooljaar 2019-2020 is een feit! Het was een bijzonder schooljaar en voor velen van ons zal het ook een andere zomervakantie worden; lekker kamperen ergens in Nederland of heerlijk toeven in de achtertuin.Lees meer »

Wauw…een prachtig speelplein

Geschreven op

Wij willen de volgende personen hartelijk bedanken voor hun vrijwillige inzet, energie en partnerschap: Albert de Kleine, Roel van Rijsingen, Patrick Vellinga, Maarten Borsje, André Kalisvaart, Brian Bannink, Barbara ten Broek, Dennis Taks, Ageeth de Kleine en Ton de Vries.Lees meer »

Afscheid Juf Irene

Geschreven op

We nemen over drie weken helaas afscheid van juf Irene. Zij gaat volgend schooljaar werken op de Ark in Elst in groep 1-2. We willen deze kanjer alvast ontzettend bedanken voor haar inzet, samenwerking en tomeloze energie en wensen Irene heel veel plezier en succes toe.Lees meer »