Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Hemmense Bos-Cross

Geschreven op

Meld je aan voor de Hemmense Bos-Cross.Lees meer »

Crazy Juffendag vrijdag 21 februari 2020

Geschreven op

Dit schooljaar vieren wij de verjaardagen van alle juffen op een hele speciale manier. Samen met de hele school gaan we een fantastisch feestje bouwen op vrijdag 21 februari. Alle kinderen mogen zich feestelijk verkleden, waarbij losse attributen niet zijn toegestaan.Lees meer »

Kangoeroewedstrijd

Geschreven op

Op donderdag 19 maart 2020 kunnen de leerlingen (vanaf groep 3) weer meedoen met de grootste reken- en wiskundewedstrijd ter wereld: W4Kangoeroe! De kangoeroewedstrijd is leuk voor alle leerlingen, niet alleen voor slimmeriken en wordt in de eigen klas afgenomen.Lees meer »

Vreedzame School

Geschreven op

We zijn gestart met Blok 4: We hebben hart voor elkaar. Het doel van dit blok is dat de kinderen leren gevoelens te herkennen en ermee om te leren gaan. De lessen zijn gericht op: Het besef dat iedereen gevoelens heeft.Lees meer »

GELUKKIG NIEUWJAAR!

Geschreven op

Ook in 2020 gaan we voor goed onderwijs en gelukkige kinderen in onze school. We hopen op een goede voortzetting van de fijne samenwerking tussen leerlingen, teamleden en ouders. Laten we er een jaar van maken waarin we veel van en met elkaar mogen leren.Lees meer »