Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Gezamenlijke ouderavond: groep onder de loep

Geschreven op

Woensdag 25 september organiseren ouders van de werkgroep partnerschap samen met leerkrachten een ontmoetingsavond: ‘De groep onder de loep’. Ouders gaan per klas met elkaar in gesprek over allerlei onderwerpen die zij zelf aandragen. InLees meer »

Schoolmarkt

Geschreven op

Volgende week vrijdag 30 augustus is onze jaarlijkse schoolmarkt van 17.00-20.00 uur. De schoolmarkt is bedoeld om met elkaar het schooljaar op te starten op een gezellige, saamhorige manier. Niet alleen ouders, maar iedereen is welkom op onze schoolmarkt.Lees meer »

Vreedzame School Blok 1

Geschreven op

Het eerste blok van het jaar heet ‘We horen bij elkaar’. In dit blok is van alles te bespreken: Hoe willen we met elkaar omgaan? Hoe verdelen we de taken? Wat zijn opstekers en afbrekers? Hoe verwoord je je mening? En hoe geef je aan dat je iets niet prettig vindt? InLees meer »

De Vreedzame school

Geschreven op

Deze week zijn alle groepen gestart met het laatste blok: We zijn allemaal anders. De lessen gaan over overeenkomsten en verschillen tussen mensen. We willen de kinderen leren om te gaan met verschillen van mening en verschillen in gewoontes, leefstijl, levensbeschouwing,...Lees meer »

Foto's kunstweken

Geschreven op

De foto's van de kunstweken zijn te zien in ons fotoalbum: Fotoalbum KunstwekenLees meer »