Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Wist u dat……………………

Geschreven op

alle gezinnen deze week een attentie hebben gekregen voor de geleverde topprestatie thuis? wanneer u deze niet ontvangen heeft, de schooltas van uw kind even uitgekamd moet worden? de gang van groep 1-2 een bouwplaats is geworden, waar druk wordt getimmerd met echt gereed...Lees meer »

Nieuwsbrief De Vreedzame School

Geschreven op

We hebben hart voor elkaar.Lees meer »

Aanpassing beleid verkoudheid

Geschreven op

Op basis van een nieuw advies van het OMT is voor basisscholen het zogenoemde “snottebellenbeleid” sinds 6 februari 2021 veranderd. Het OMT-advies is verwerkt in het Protocol openstelling scholen van de PO-raad, vakbonden en ouderorganisaties. HelLees meer »

Hou vol!

Geschreven op

We zijn dit jaar in een bijzondere situatie gestart. De Julianaschool is gesloten tot in ieder geval 25 januari en onze kinderen krijgen les op afstand. We hopen van harte dat de lockdown ons weer richting het oude normaal brengt. Daar doen we het toch voor!Lees meer »

Noodopvang

Geschreven op

Middels dit schrijven doe ik een beroep op u als ouder. Dat de school dicht is, betekent ook dat u als ouder uw kind thuis dient op te vangen. Dat is vaak lastig te combineren met het eigen werk en soms zwaar om lang vol te houden.Lees meer »