Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Terugblik lentemarkt

Geschreven op

Wat een geweldig feest was de lentemarkt op vrijdag 12 mei en wat waren we met velen. Er is een gigantisch bedrag van maar liefst € 5585,15 opgehaald; waarmee er nu gezocht kan worden naar mooi buitenspel/ speel materiaal voor de kleuters, onder-...Lees meer »

Sietze Jansen

Geschreven op

Beste ouders/verzorgers, Vanaf 1 juni start ik op de Koningin Julianaschool als directeur en neem ik het stokje van Arjanne van Leeuwen over. Mijn naam is Sietze Jansen, getrouwd met Malou en trotse vader van Enora en Lucca.Lees meer »

Jelmer Reuling

Geschreven op

Hoi allemaal! Ik ben Jelmer Reuling, 25 jaar oud en woonachtig in Huissen. Vanaf 1 juni aanstaande ben ik een nieuwe leerkracht op de Koningin Julianaschool en start ik in groep 4. Ik zou mezelf omschrijven als een enthousiaste en gedreven meester...Lees meer »

IEP uitslagen

Geschreven op

Dinsdag 15 mei 2023 ontvingen wij de uitslag van de IEP eindtoets. Wij zijn ongelooflijk trots op de resultaten die groep 8 heeft weten te behalen. Het harde werken is beloond. Alle leerlingen hebben 100% 1F (F= Functioneringsniveau) behaald.Lees meer »