Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Ik & mijn puber

Geschreven op

http://www.overbetuwe.nl/puberLees meer »

Studiedag 25 november

Geschreven op

Maandag 25 november zijn alle kinderen vrij i.v.m. een studiedag van het team. De leerkrachten gaan de ochtend aan de slag met een stuk verdieping op het gebied van begrijpend luisteren en lezen. In de middag staat de meldcode met afwegingskaders centraal.Lees meer »

Intocht Sinterklaas en viering op school

Geschreven op

Zaterdag 16 november komt Sinterklaas met zijn pieten om 14.00 uur aan bij de Veerstoep. Daarna gaat hij naar de Bongerd voor het kinderuurtje. Groep 1 t/m 4 (oranje polsbandjes) en groep 5 t/m 8 (groene polsbandjes) zijn daar vanaf 15.30 uur welkom.Lees meer »

Kerstwandeling

Geschreven op

De kerstcommissie is al druk bezig met het voorbereiden van de Kerstviering op 19 december 2019. Dit jaar wordt er weer een wandeling uitgezet waarbij iedereen welkom is. De kinderen lopen met hun eigen ouders en mogelijk oudere of jongere broertjes of zusjes uit hun gezin.Lees meer »

Jantje Beton actie

Geschreven op

Ieder jaar verkopen leerlingen van onze school loten van Jantje Beton. De helft komt ten goede aan de goede doelen van deze stichting en de ander helft mag de school gebruiken voor spelmaterialen voor school.Lees meer »