Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Staking woensdag 6 november

Geschreven op

Beste ouders en leerlingen, De gezamenlijke onderwijsvakbonden en de vereniging van schoolleiders hebben hun leden opgeroepen om op 6 november te gaan staken. Aan die oproep geven wij gehoor. We realiseren ons dat een staking overlast oplevert – onze excuses daarvoor. OLees meer »

Afscheid Ronald Leeuw

Geschreven op

Ronald is ruim zes jaar conciërge geweest bij ons op school. Hij heeft vele werkzaamheden verricht: van buitenlopen, opruimen, poetsen, klussen tot het sjouwen met oud papier, stoelen en vuilniszakken. Ronald heeft besloten om per 1 november een andere koers te gaan varen...Lees meer »

Welkom Ton de Vries

Geschreven op

Waarschijnlijk heeft u Ton al eens in de gangen zien lopen. De kinderen kennen hem inmiddels allemaal. Ton de Vries gaat de ontstane vacature voor conciërge vervullen per 1 november. Wij heten Ton van harte welkom in ons team en wensen hem veel werkplezier toe op de KJS!Lees meer »

Studiedag woensdag 18 september

Geschreven op

Aanstaande woensdag hebben we een studiedag en zijn alle kinderen vrij. We gaan met het hele team naar het PICA-onderwijscongres in Bunnik. Tijdens deze dag worden we geïnformeerd en geïnspireerd door boeiende lezingen en praktische workshops. WLees meer »

Ouderavond

Geschreven op

Denkt u aan de ouderavond op woensdag 25 september? We stellen het zeer op prijs wanneer er van ieder gezin één ouder aanwezig kan zijn. U kunt dit aangeven binnen Parro. We zijn nieuwsgierig naar de ingevulde loepen.Lees meer »