Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Thuisblijven of niet?

Geschreven op

Om een goede overweging te maken bij klachten binnen uw gezin, vragen we u om de beslisboom te volgen. Als een kind ziek is, kan het niet naar school. Wij willen dit graag voor schooltijd telefonisch horen tussen 08.00-08.15 uur op het schoolnummer: 026-4722576.Lees meer »

Privacy-voorkeuren

Geschreven op

Met de Parro app bent u altijd op de hoogte! Korte berichten en leuke foto’s van de klas worden door de leerkracht gedeeld. Geniet mee met de leukste schoolmomenten van uw kind. Vanwege de wet op bescherming persoonsgegevens, is het van belang dat u de privacy-voorkeuren...Lees meer »

Wat een jaar!

Geschreven op

Aan het einde van een schooljaar blikken we graag even terug. Het doel van ieder schooljaar is om alle kinderen verder te helpen in leren, in sociaal-emotioneel ontwikkelen, in communiceren. Geluk, plezier en veiligheid zijn van grote waarde binnen dit proces en het is bi...Lees meer »

Jaaropening schooljaar 2021-2022

Geschreven op

Op donderdag 30 september vindt onze jaaropening voor ouders plaats, georganiseerd door leden van de werkgroep partnerschap. We heffen samen het glas, maken kennis met de nieuwe leerkrachten en ouders gaan met elkaar in gesprek in de groep van hun kind.Lees meer »

Alternatief schoolreisje

Geschreven op

We hebben gisteren een zonnedans gedaan in de hoop op mooi weer. Tijdens de pauze begon het flink te regenen, maar de rest van de dag was het aardig droog. De kinderen hebben een fantastische, sportieve dag gehad en wat zijn ze verwend met o.a. frietjes.Lees meer »