Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Kinderkledingbeurs

Geschreven op

Lees meer »

Een fijn schooljaar toegewenst

Geschreven op

Nog één weekend vrij en dan zit de zomervakantie er weer op. We hopen dat jullie allemaal hebben genoten van de vrije tijd, het mooie weer en van elkaar in goede gezondheid. Het team heeft deze week al hard gewerkt ter voorbereiding voor de eerste periode. WLees meer »

Een nieuwe schoolgids en schoolkalender

Geschreven op

Maandag krijgen alle oudste leerlingen een gedrukte schoolgids en kalender mee naar huis. Hier zijn wij best een beetje trots op. De schoolgids geeft een goed beeld over de werkwijze van de Julianaschool: communicatie en oudercontactmomenten, ons onderwijsaanbod, de vakke...Lees meer »

Schoolfotograaf

Geschreven op

Samen met de OC hebben we gekozen voor een nieuwe schoolfotograaf: ‘nieuwe schoolfoto’. De foto’s worden in een nieuw, digitaal jasje gestoken. Dinsdag 1 september komen twee fotografen individuele, groepsfoto’s en broer/zus foto’s maken. Voor de gLees meer »

Ziek

Geschreven op

Als een kind ziek is, kan het niet naar school. Wij willen dit graag voor schooltijd telefonisch horen tussen 08.00-08.15 uur op het schoolnummer: 026-4722576. Als wij niets horen, terwijl het kind niet op tijd aanwezig is, zullen wij rond 9.00 uur contact met de ouders o...Lees meer »