Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

De Koningsspelen 2.0

Geschreven op

We leven op dit moment in een aparte tijd door het coronavirus en weten niet hoe de situatie zal zijn op 23 april 2021. Daarom kiezen wij ervoor om een coronaproof sportdag te organiseren, zodat de koningsspelen 2021 ten allen tijden door kunnen gaan.Lees meer »

Meedoen in Overbetuwe

Geschreven op

In Overbetuwe vinden we dat iedereen gelijk is. Ook als u minder geld heeft om uit te geven, willen we dat u mee kunt doen. Daarom biedt de gemeente Overbetuwe de Meedoenregeling voor volwassenen en thuiswonende minderjarige kinderen vanaf 4 jaar.Lees meer »

Nieuwsbrief De Vreedzame School

Geschreven op

Blok 5: We dragen allemaal een steentje bij.Lees meer »

Vakantierooster 2021-2022

Geschreven op

herfstvakantie 23 t/m 31 oktoberkerstvakantie 25 december t/m 09 januarivoorjaarsvakantie 26 februari t/m 06 maartGoede Vrijdag 15 april2e Paasdag 18 aprilKoningsdag 27 aprilmeivakantie 23 april t/m 08 meiHemelvaart 26 meiTweede Pinksterdag 6 junizomervakantie 16 juli t/m...Lees meer »

Yes; we zijn weer begonnen!

Geschreven op

Maandag mochten wij, na weken onderwijs op afstand, onze leerlingen weer verwelkomen op school. Het was even spannend of alle juffen op tijd konden zijn vanwege de vele sneeuw, maar ook dat is gelukt. Wat waren er veel kinderen aan toe en wat was het hartverwarmend om ze...Lees meer »