Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Nationale voorleesweken

Geschreven op

Van 20 tot en met 30 januari vinden De Nationale voorleesdagen 2021 plaats. Tijdens deze voorleesdagen zullen wij extra aandacht besteden aan (voor)lezen. Het prentenboek van het jaar 2021 “Coco kan het” van Loes Riphagen is de kerntitel voor de onderbouw tijdens de voorl...Lees meer »

Jeugdgezondheidszorg

Geschreven op

Beste ouders/ verzorgers, Vanaf deze week geldt er een lockdown voor 5 weken en zijn de scholen gesloten. Het coronavirus en de coronamaatregelen hebben veel invloed op kinderen en gezinnen. De structuur valt weg, jullie hebben minder contact en misschien zorgen over je g...Lees meer »

HeteRUN

Geschreven op

De jubileum editie van de HeteRUN is verplaatst naar 2021. Om dit jaar niet helemaal onopgemerkt voorbij te laten gaan, willen wij alle kinderen en ouders, en anderen uitnodigen tot de virtuele editie van de HeteRUN.Lees meer »

Vacature groep 7 of 8

Geschreven op

De Julianaschool zoekt z.s.m. een leerkracht voor onze fijne groep 7 en/of 8 0,8 fte ziektevervanging Met uitzicht op een vaste aanstelling binnen Trivium. Lees hier verder.Lees meer »

Kerstwens: Gewoon, heel bijzonder

Geschreven op

De straten zijn leeg. Geen winkels, restaurants, hotels zijn er open. Alle mensen zijn met hun gezinnen bij elkaar en wachten af. Het is een bijzondere avond en iedereen is wat gespannen en opgewonden. Wat zal er geboren gaan worden, een jongen of een meisje?Lees meer »