Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Speelplezier

Geschreven op

Onze kinderen hebben vorige week drie dagen met smart gekeken naar de opbouw van onze nieuwe speeltoren. Het was het wachten waard. Vol enthousiasme is het prachtige toestel in gebruik genomen. Aanstaande zaterdag wordt het nieuwe podium geplaatst en dan zijn we klaar.Lees meer »

Het schoolmaatschappelijk werk (SMW) is er voor jou!

Geschreven op

Het SMW is er speciaal voor jouw kind en jou als ouder op deze school. Wanneer het even niet zo lekker loopt, of wanneer je behoefte hebt aan iemand die met jou en je kind meekijkt, zijn wij er! Deze keer belichten we het thema ‘Pesten’! Voorbeeld: JeLees meer »

Zwemvierdaagse

Geschreven op

Kom je ook zwemmen in de kerstvakantie? Van zondag 27 tot en met woensdag 30 december organiseren RZC en Optisport in Doelum Renkum de Zwem4daagse! Per dag zwem je 300, 600 of 900 meter. Naast het zwemmen worden er elke dag in en om het water spetterende activiteiten geor...Lees meer »

Bericht van Sinterklaas

Geschreven op

Wat is de school prachtig omgetoverd in sinterklaassfeer. Ik zag (tijdens het vullen van de schoenen) een mooie raamschildering, inpakhoek, pepernotenkeuken en een echte schatkamer. Op vrijdag 4 december kom ik met enkele pieten een bezoek brengen aan de Koningin Julianas...Lees meer »

Pietengym

Geschreven op

Donderdag 3 december organiseert juf Anja met de stagiaires weer ons jaarlijkse Pietengym-circuit tijdens de gymlessen in de Sporthal. De kinderen van alle groepen kunnen dan (als ze willen verkleed) hun pietenkunsten laten zien.Lees meer »