Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Reconstructie Centrum Heteren

Geschreven op

Heeft u de app al gedownload? Via deze app blijft u op de hoogte! Deze app vindt u in de appstore onder: Reconstructie centrum Heteren. ‘Welkom op de omgevingsapp voor de werkzaamheden van het project: Reconstructie openbare ruimte centrum Heteren. ILees meer »

Bewegen met Nijntje

Geschreven op

Gymvereniging De Brug wil onder voorbehoud in januari 2021 starten met het Nijntje Beweegdiploma. Het Nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waar je kind wekelijks speelplezier heeft en tegelijkertijd alle essentiële basisvormen van bewegen leert.Lees meer »

Vogels spotten in Heteren, doen jullie mee aan #Vogeljacht?

Geschreven op

Tijdens de eerste Coronacrisis was er de landelijke #Berenjacht. Een groot succes; lekker buiten actief beren spotten! Locatie de Vogeltuin van kinderopvang Skar heeft nu een nieuwe activiteit in Heteren bedacht: #Vogeljacht!Lees meer »

Prettige herfstvakantie!

Geschreven op

Wij wensen alle kinderen en ouders een gezellige en vooral gezonde herfstvakantie toe. Hopelijk met mooi nazomerweer en fijne momenten met elkaar. Tot maandag 26 oktober.Lees meer »

Ontwikkelingen corona

Geschreven op

Er zijn afgelopen week weer nieuwe maatregelen aangekondigd door de overheid. Dit keer zal er voor het basisonderwijs weinig veranderen. De maatregelen zoals we aan het begin van het schooljaar hebben gecommuniceerd, blijven we hanteren met een verscherping op fysieke ges...Lees meer »