Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Kerstviering

Geschreven op

In verband met de corona maatregelen hebben de scholen in Heteren besloten om het kerstfeest 17 december overdag met de kinderen te vieren i.p.v. ‘s avonds. Het gelijktijdig ophalen van alle kinderen zorgt voor een grote verkeerstroom, waardoor de anderhalve meter afstand...Lees meer »

Actie schoenendoos

Geschreven op

Dit jaar doet onze school weer mee met de schoenendoosactie. U kunt thuis met uw kinderen een schoenendoos vullen voor arme kinderen in de wereld. Deze kinderen hebben nauwelijks spullen. Een gevulde schoenendoos is zo fijn voor de kinderen om te krijgen.Lees meer »

Sinterklaasviering

Geschreven op

Zoals u wellicht gelezen heeft in de Gelderlander, komt Sinterklaas dit jaar niet aan bij de Veerstoep in Heteren, in verband met het besmettingsgevaar met het Covid- 19 virus. Dat vindt de organisatie natuurlijk heel jammer voor de kinderen.Lees meer »

Facultatieve voortgangsgesprekken

Geschreven op

In de week van 23 november vinden de facultatieve voortgangsgesprekken plaats in de middag. Vanwege corona zullen deze gesprekken niet op school, maar telefonisch of via Meet plaatsvinden. Op uw initiatief of die van de leerkracht kan een gesprek worden ingepland.Lees meer »

Verkeerssituatie rondom school

Geschreven op

Wij zien, merken en horen dat de verkeerssituatie rondom de school regelmatig als onveilig wordt ervaren. Wij doen daarom een dringend verzoek aan iedereen om zich aan de regels te houden en ervoor te zorgen dat iedereen hier veilig is; juist tijdens de werkzaamheden.Lees meer »