Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Vacature groep 7 of 8

Geschreven op

De Julianaschool zoekt z.s.m. een leerkracht voor onze fijne groep 7 en/of 8 0,8 fte ziektevervanging Met uitzicht op een vaste aanstelling binnen Trivium. Lees hier verder.Lees meer »

Sinterklaasviering

Geschreven op

Zoals u wellicht gelezen heeft in de Gelderlander, komt Sinterklaas dit jaar niet aan bij de Veerstoep in Heteren, in verband met het besmettingsgevaar met het Covid- 19 virus. Dat vindt de organisatie natuurlijk heel jammer voor de kinderen.Lees meer »

Facultatieve voortgangsgesprekken

Geschreven op

In de week van 23 november vinden de facultatieve voortgangsgesprekken plaats in de middag. Vanwege corona zullen deze gesprekken niet op school, maar telefonisch of via Meet plaatsvinden. Op uw initiatief of die van de leerkracht kan een gesprek worden ingepland.Lees meer »

Verkeerssituatie rondom school

Geschreven op

Wij zien, merken en horen dat de verkeerssituatie rondom de school regelmatig als onveilig wordt ervaren. Wij doen daarom een dringend verzoek aan iedereen om zich aan de regels te houden en ervoor te zorgen dat iedereen hier veilig is; juist tijdens de werkzaamheden.Lees meer »

Reconstructie Centrum Heteren

Geschreven op

Heeft u de app al gedownload? Via deze app blijft u op de hoogte! Deze app vindt u in de appstore onder: Reconstructie centrum Heteren. ‘Welkom op de omgevingsapp voor de werkzaamheden van het project: Reconstructie openbare ruimte centrum Heteren. ILees meer »