Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Wat een jaar!

Geschreven op

Aan het einde van een schooljaar blikken we graag even terug. Het doel van ieder schooljaar is om alle kinderen verder te helpen in leren, in sociaal-emotioneel ontwikkelen, in communiceren. Geluk, plezier en veiligheid zijn van grote waarde binnen dit proces en het is bi...Lees meer »

Jaaropening schooljaar 2021-2022

Geschreven op

Op donderdag 30 september vindt onze jaaropening voor ouders plaats, georganiseerd door leden van de werkgroep partnerschap. We heffen samen het glas, maken kennis met de nieuwe leerkrachten en ouders gaan met elkaar in gesprek in de groep van hun kind.Lees meer »

Alternatief schoolreisje

Geschreven op

We hebben gisteren een zonnedans gedaan in de hoop op mooi weer. Tijdens de pauze begon het flink te regenen, maar de rest van de dag was het aardig droog. De kinderen hebben een fantastische, sportieve dag gehad en wat zijn ze verwend met o.a. frietjes.Lees meer »

Oproep klassenouders

Geschreven op

Iedere groep heeft één of twee klassenouders. Is er iets te regelen in de groep, dan kan de leerkracht terugvallen op deze ouder(s). De klassenouders zijn het eerste aanspreekpunt voor het organiseren van bijvoorbeeld de verjaardag van de leerkracht of hulp in de klas bij...Lees meer »

Brengen en halen: groep 1-2

Geschreven op

Voor de kleuters is er een inloopmoment in de ochtend van 8.20 uur tot uiterlijk 8.30 uur via de hoofdingang. Er is teambreed geconstateerd dat het onderwijsleerproces vanuit rust, aandacht en snel aan de slag kunnen, gebaat is bij beperkte inloop van ouders of verzorgers.Lees meer »