Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Leerlingenraad

Geschreven op

De kinderen uit groep 5 t/m 8 die zijn verkozen in de leerlingenraad hebben alweer twee bijeenkomsten achter de rug samen met meester Sietze. We bespraken het spelmateriaal op het speelplein, hoe we de toiletten en gangen netjes kunnen houden, de...Lees meer »

Kinderboekenweek “Bij mij thuis”

Geschreven op

De Kinderboekenweek van 2023 is geopend! Afgelopen woensdag verzamelden we in de hal van de school om te luisteren naar juf Simona. Zij liet een aantal details van huizen zien, die voor sommige kinderen wel heel bekend voor kwamen; het was hun eig...Lees meer »

Geslaagde mediatoren!

Geschreven op

Wat een kanjers zijn het; de kinderen uit groep 7 die zijn opgeleid als mediator. Zij kunnen andere kinderen helpen wanneer er een probleem is tijdens het buitenspelen. In herkenbare hesjes denken zij graag mee in de oplossingen!Lees meer »

Interview "De school van de toekomst"

Geschreven op

Meester Sietze, er zijn drie kinderen uit groep 3 die je graag vragen zouden willen stellen. Zij werken aan een project vanuit de Klimklas: "De school van de toekomst". Past dat aanstaande donderdag om 11.30 uur? Natuurlijk, ze zijn van harte welkom!Lees meer »