Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Vakantierooster 2021-2022

Geschreven op

herfstvakantie 23 t/m 31 oktoberkerstvakantie 25 december t/m 09 januarivoorjaarsvakantie 26 februari t/m 06 maartGoede Vrijdag 15 april2e Paasdag 18 aprilKoningsdag 27 aprilmeivakantie 23 april t/m 08 meiHemelvaart 26 meiTweede Pinksterdag 6 junizomervakantie 16 juli t/m...Lees meer »

Yes; we zijn weer begonnen!

Geschreven op

Maandag mochten wij, na weken onderwijs op afstand, onze leerlingen weer verwelkomen op school. Het was even spannend of alle juffen op tijd konden zijn vanwege de vele sneeuw, maar ook dat is gelukt. Wat waren er veel kinderen aan toe en wat was het hartverwarmend om ze...Lees meer »

Wist u dat……………………

Geschreven op

alle gezinnen deze week een attentie hebben gekregen voor de geleverde topprestatie thuis? wanneer u deze niet ontvangen heeft, de schooltas van uw kind even uitgekamd moet worden? de gang van groep 1-2 een bouwplaats is geworden, waar druk wordt getimmerd met echt gereed...Lees meer »

Nieuwsbrief De Vreedzame School

Geschreven op

We hebben hart voor elkaar.Lees meer »

Aanpassing beleid verkoudheid

Geschreven op

Op basis van een nieuw advies van het OMT is voor basisscholen het zogenoemde “snottebellenbeleid” sinds 6 februari 2021 veranderd. Het OMT-advies is verwerkt in het Protocol openstelling scholen van de PO-raad, vakbonden en ouderorganisaties. HelLees meer »