Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Meivakantie

Geschreven op

Nog één weekje naar school en dan start de welverdiende meivakantie. Wij wensen alle ouders en kinderen alvast twee fijne, gezonde weken toe en we zien elkaar weer op maandag 17 mei.Lees meer »

Koningsspelen

Geschreven op

Wat was het vandaag een feestelijke dag. Al was het dan per groep, het plezier spatte er vanaf. Veel kinderen waren gekleed in het oranje en het spelprogramma werd enthousiast ontvangen. De oudercommissie heeft gezorgd voor drinken en iets lekkers en dat maakte het feest...Lees meer »

Nationaal onderwijs programma

Geschreven op

De inzet van de extra gelden die beschikbaar komen vanuit de overheid vragen om een uitgebreide schoolscan, plan van aanpak en overleg met partijen zoals de medezeggenschapsraad en gemeente. Op schoolniveau, groepsniveau en leerlingniveau wordt er een analyse gemaakt op ‘...Lees meer »

Zelftesten

Geschreven op

Wanneer u kind klachten heeft en u besluit hem of haar te testen, dan is de uitslag van een zelftest niet voldoende betrouwbaar om weer naar school te mogen. Bij klachten is een GGD test vereist. Wanneer u niet test, blijft de afspraak dat uw kind na 24 uur klachtenvrij w...Lees meer »

Uit de werkgroep partnerschap

Geschreven op

12 april hebben ouders en leerkrachten van de werkgroep partnerschap elkaar online ‘ontmoet’. De leerkrachten waren blij om de ouders weer te zien (op beeld) en de ouders waren blij om weer iets voor de school te kunnen betekenen. DeLees meer »