Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het team

Leerkrachten

Op de Julianaschool werken 16 enthousiaste, deskundige mensen. We besteden veel tijd aan afstemming en ontmoeting. We realiseren ons dat een plezierig en veilig klimaat op school begint bij onze eigen onderlinge verbondenheid en samenwerking.

Specialisten

Veel leerkrachten hebben hun PABO-diploma uitgebreid met een vervolgopleiding op het gebied van management, onderwijs ondersteuning, gedrag, hoogbegaafdheid of rekenen. De interne begeleider op de Julianaschool is Thea IJsseldijk. Zij is verantwoordelijk voor de organisatie van de ondersteuningsstructuur. Tot slot hebben we een vakleerkracht bewegingsonderwijs, een onderwijsassistente en creatieve ondersteuning bij de lessen handvaardigheid en techniek.  

MT

Esther Gunsing is de directeur van de Koningin Julianaschool. Zij wordt ondersteund door twee coördinatoren: Ingrid van der Heijden (onderbouw) en Yolanda Blokzijl (bovenbouw). Samen vormen zij het management van onze school. 


  Staand: Cindy, Sonja, Marja, Thom, Ingrid, Ronald, Simona, Esther, Susanne, Els
  Zittend: Rijk, Yolanda, Irene, Thea, Ageeth, Anja, Helen, Mandy, Carla

 

  • Onderwijsassistente: Sonja Weggemans
  • Vakleerkracht bewegingsonderwijs: Anja van Dijk
  • Interne vertrouwenspersoon: Ageeth de Kleine
  • ICT-coördinator: Mandy Mombarg
  • Conciërge: Ronald Leeuw

 

Groep   Leerkrachten
Groep 1/2a   juf Rianne (ma) en juf Carla (di t/m vr)
Groep 1/2b   juf Irene (ma t/m wo) en juf Amanda (do en vr)
Groep 2c/3   juf Ingrid (ma en di) en juf Mandy (wo t/m vr)
Groep 4   juf Helen (ma t/m wo) en juf Thea (do en vr)
Groep 5   juf Simona (ma, di, wo en vr) en juf Cindy (do)
Groep 6   juf Ageeth (ma en di) en juf Els (do en vr), wo afwisselend
Groep 7   juf Marriëlle (ma en di) en juf Yolanda (wo t/m vr)
Groep 8   juf Marja (ma t/m do) en juf Cindy (vr)

 

PABO CHE

Onze school is een Erkend Leerbedrijf met een B-select-certificaat. Dit betekent dat Pabo-studenten kwalitatief hoogwaardige stages kunnen lopen op onze school. Het certificaat is behaald bij de Christelijke Hogeschool Ede. Ieder jaar ontvangt onze school CHE- studenten van de PABO. We geven ze de gelegenheid om in een groep gedurende een aantal dagen per week stage te lopen. Twee van onze leerkrachten zijn opgeleid tot Interne Coach Opleider (ICO). We vinden het belangrijk dat stagiaires zich welkom voelen en beschouwen hen als onderdeel van het team.