Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Huisvesting

We zijn rijk gezegend met een prachtig gebouw dat van alle luxe is voorzien. Het gebouw is licht, schoon en vormgegeven in vrolijke, warme kleuren. Er zijn drie gangen met meer dan voldoende vrije werkplekken met computers en aangrenzende lokalen.

In ons gebouw hebben we een ruime hal die gebruikt wordt voor vieringen en feesten en met een schuifwand is op te splitsen tot een speellokaal voor de kleutergym en de bewegingslessen. Deze hal wordt soms ook gebruikt door externe instanties waarmee wij samenwerken.

Voor onze buitenruimte hebben we gekozen voor een Natuurlijk-spelen-concept. Geen felgekleurde speeltoestellen, maar de focus op zand en groen. Op het plein staan prachtige grote wilgen en er is meer dan genoeg ruimte om naar hartenlust te spelen en te ontdekken. Op onze ‘rijbaan’, die over de volle lengte van ons plein is aangelegd, rijden dagelijks veel fietsen, skelters en andere voertuigen. Goed voor de motorische vaardigheden en de ontwikkeling van verkeersvaardigheden! Iedere groep heeft een vaste ‘wieltjes-dag’. Voor de veiligheid van onze kinderen is het hek rondom het plein overdag gesloten.

Tot slot zijn we blij met onze houten arena met ronde tribune. Kinderen gebruiken het podium bij mooi weer voor hun dansjes en liedjes of hun presentaties van de lessen. We sluiten het jaar hier altijd feestelijk af met alle kinderen en ouders van de school.