Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Nationaal onderwijs programma

Geschreven op

De inzet van de extra gelden die beschikbaar komen vanuit de overheid vragen om een uitgebreide schoolscan, plan van aanpak en overleg met partijen zoals de medezeggenschapsraad en gemeente. Op schoolniveau, groepsniveau en leerlingniveau wordt er een analyse gemaakt op ‘...Lees meer »

Zelftesten

Geschreven op

Wanneer u kind klachten heeft en u besluit hem of haar te testen, dan is de uitslag van een zelftest niet voldoende betrouwbaar om weer naar school te mogen. Bij klachten is een GGD test vereist. Wanneer u niet test, blijft de afspraak dat uw kind na 24 uur klachtenvrij w...Lees meer »

Uit de werkgroep partnerschap

Geschreven op

12 april hebben ouders en leerkrachten van de werkgroep partnerschap elkaar online ‘ontmoet’. De leerkrachten waren blij om de ouders weer te zien (op beeld) en de ouders waren blij om weer iets voor de school te kunnen betekenen. DeLees meer »

Ingezonden nieuwsbrief Basisonderwijs

Geschreven op

Welkom bij de jeugdgezondheidszorg De Jeugdgezondheidszorg (JGZ) helpt bij het gezond en veilig opgroeien van kinderen van 0 tot 18 jaar. Dit doet de JGZ op het consultatiebureau, op school en in de wijk. Iedere school heeft een eigen JGZ-team, bestaande uit een doktersas...Lees meer »

Samen op weg

Geschreven op

In ons dagelijks leven kruisen vele gebeurtenissen onze wegen, vaak in positieve, soms ook in negatieve zin. Bij alle gebeurtenissen moeten we een weg zien te vinden, de mooie dingen opslaan in onze harten en de minder mooie dingen opruimen en niet naast ons pad laten lig...Lees meer »