Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Rapporten

Geschreven op

De kinderen van groep 2 t/m 8 hebben deze week hun rapport gekregen. Wat zijn wij trots op onze kanjers! Er is het afgelopen half jaar heel hard gewerkt, geleerd en gespeeld. De kinderen willen vast hun rapport laten zien aan opa’s, oma’s en andere belangstellenden. DaaLees meer »

Daily Mile: ‘Week van de gezonde jeugd’

Geschreven op

Maandag 11 maart start de week van de gezonde jeugd, waarbij kinderen worden gestimuleerd (meer) te bewegen en goed (water) te drinken. Wij doen daarom als school mee aan het project ‘Daily Mile’ van Overbetuwe Beweegt en hebben het streven om die week met elke groep onge...Lees meer »

Protocol voorkoming lesuitval

Geschreven op

De afgelopen jaren is het lerarentekort schrijnend toegenomen. Vacatures krijgen we moeizaam vervuld en vervanging bij ziekte van leerkrachten in het basisonderwijs vormt een toenemend probleem. Ook binnen onze organisatie komt het geregeld voor dat er niemand beschikbaar...Lees meer »

Hoofdluiscontrole

Geschreven op

Wij zijn nog dringend op zoek naar ouders die willen helpen bij de hoofdluiscontroles. Het kost u een uurtje aan het begin van de maandag na de vakanties. Graag opgeven bij juf Ingrid.Lees meer »

Kinderkleding- en speelgoedbeurs

Geschreven op

Lees meer »