Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Vreedzame School en leerlingenraad

Geschreven op

In blok 5 van De Vreedzame School werken we eraan dat kinderen zich verbonden voelen met de klas en de school. Wat fijn dat we aanstaande maandag deze lessen dus weer met de hele groep kunnen oppakken. Verbondenheid voelen, kan alleen als we kinderen het gevoel geven dat...Lees meer »

Luister- en advieslijn voor ouder(s)/verzorger(s)

Geschreven op

De luister- en advieslijn is er speciaal voor je kind en jou als ouder op deze school. Wanneer het even niet zo lekker loopt, of wanneer je behoefte hebt aan iemand die met jou en je kind meekijkt, zijn wij er!Lees meer »

De scholen zijn weer begonnen

Geschreven op

De scholen zijn weer begonnen! Die zin lezen we normaal gesproken op spandoeken langs de weg na de zomervakantie, maar nu is het ook sinds 11 mei van toepassing. We zijn z’n allen begonnen aan een nieuwe, spannende periode. GLees meer »

Pasen, een nieuwe toekomst

Geschreven op

Pasen is voor velen van ons een feest in de familiekring. We gaan eitjes zoeken in de tuin, we komen samen om te eten, om het familie- zijn opnieuw te beleven. Voor Christenen is Pasen ook het kerkelijk feest van de belofte. Er is altijd een toekomst.Lees meer »

Bericht van de GGD

Geschreven op

De jeugdgezondheidszorg van GGD Gelderland-Midden houdt tot en met 6 april geen spreekuren op scholen. Als u of uw kind een afspraak heeft op een school gaat deze niet door. De jeugdgezondheidszorg belt u hierover.Lees meer »