Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Opruimen kerstversiering

Geschreven op

Wie kan ons vrijdagochtend komen helpen met het opruimen van de kerstversiering? Al kunt u maar een uurtje. Vele handen maken licht werk. We beginnen om 9.00 uur.Lees meer »

De zeven regels voor onze teamleden

Geschreven op

We delen met elkaar de liefde voor ons vak en de zorg voor onze leerlingen en de school. Het vergroten van ons vakmanschap in een professionele cultuur streven wij na. Teamleden van de Julianaschool: Investeren in de relatie ouder-kind-leerkracht.Lees meer »

Uitslag vragenlijsten veiligheid en tevredenheid

Geschreven op

86 ouders hebben onlangs twee vragenlijsten ingevuld en dit is een zeer hoge score. Wij willen u hiervoor bedanken, omdat de gegevens dus een objectief beeld laten zien. Na de Kerstvakantie gaan we de volledige rapportage met het team en de MR bekijken en bespreken.Lees meer »

Geen inloopuurtje

Geschreven op

Let op: donderdag 6 december start de school gewoon om 08.30 uur. Mede op verzoek van de voorschoolse opvang en de werkende ouders.Lees meer »

Pietengym

Geschreven op

Maandag 3 december organiseert juf Anja met de stagiaires weer ons jaarlijkse Pietengym-circuit tijdens de gymlessen in de Sporthal. De kinderen van alle groepen kunnen dan (als ze willen verkleed) hun pietenkunsten laten zien.Lees meer »