Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Gezamenlijke sportdag Vogeltuin

Geschreven op

Beste ouders, Met deze informatiebrief willen wij u op de hoogte brengen van de deelname van basisscholen de Haafakkers, Julianaschool en de Klimboom aan de Vogeltuin Sportdag! Woensdag 8 mei vindt deze fantastische jaarlijkse Brede school sportdag plaats.Lees meer »

Berichtgeving beëindiging kledinginzameling Leger des Heils ReShare

Geschreven op

Als gevolg van alle ontwikkelingen binnen de kledingindustrie hebben wij opnieuw kritisch moeten kijken naar al onze inzamellocaties en hieruit is helaas gebleken dat de schoolinzameling ons meer kost dan het opbrengt.Lees meer »

Blok 5: We dragen allemaal een steentje bij

Geschreven op

In Blok 5 van De Vreedzame School werken we eraan dat kinderen zich verbonden voelen met de klas en de school. Dat kan alleen als we kinderen het gevoel geven dat ze ertoe doen. Om dit te bereiken, krijgen de kinderen taken en verantwoordelijkheden.Lees meer »

Schoolreis 18 juni 2019

Geschreven op

Het duurt nog even, maar het schoolreisje komt langzaamaan in zicht. De voorpret is in ieder geval begonnen. De datum van het schoolreisje is vanwege de vierdaagse een week verzet. We gaan op dinsdag 18 juni een geweldige dag met elkaar beleven! Waar gaat de reis naartoe?Lees meer »

De paasviering in samenwerking met de kerk

Geschreven op

Wij vieren op donderdag 18 april het paasfeest op school. Dit jaar in samenwerking met de dominee van de Vloedschuur. We starten met een paaslunch voor de leerlingen. Daarna nodigen wij u van harte uit voor de viering.Lees meer »