Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

HeteRUN

Geschreven op

De jubileum editie van de HeteRUN is verplaatst naar 2021. Om dit jaar niet helemaal onopgemerkt voorbij te laten gaan, willen wij alle kinderen en ouders, en anderen uitnodigen tot de virtuele editie van de HeteRUN.Lees meer »

Vacature groep 7 of 8

Geschreven op

De Julianaschool zoekt z.s.m. een leerkracht voor onze fijne groep 7 en/of 8 0,8 fte ziektevervanging Met uitzicht op een vaste aanstelling binnen Trivium. Lees hier verder.Lees meer »

Kerstwens: Gewoon, heel bijzonder

Geschreven op

De straten zijn leeg. Geen winkels, restaurants, hotels zijn er open. Alle mensen zijn met hun gezinnen bij elkaar en wachten af. Het is een bijzondere avond en iedereen is wat gespannen en opgewonden. Wat zal er geboren gaan worden, een jongen of een meisje?Lees meer »

Speelplezier

Geschreven op

Onze kinderen hebben vorige week drie dagen met smart gekeken naar de opbouw van onze nieuwe speeltoren. Het was het wachten waard. Vol enthousiasme is het prachtige toestel in gebruik genomen. Aanstaande zaterdag wordt het nieuwe podium geplaatst en dan zijn we klaar.Lees meer »

Het schoolmaatschappelijk werk (SMW) is er voor jou!

Geschreven op

Het SMW is er speciaal voor jouw kind en jou als ouder op deze school. Wanneer het even niet zo lekker loopt, of wanneer je behoefte hebt aan iemand die met jou en je kind meekijkt, zijn wij er! Deze keer belichten we het thema ‘Pesten’! Voorbeeld: JeLees meer »