Koningin Julianaschool
Abonnement nieuwsbrief
Agenda
Contact
Aanmelden

Het laatste nieuws

Studiedag woensdag 18 september

Geschreven op

Aanstaande woensdag hebben we een studiedag en zijn alle kinderen vrij. We gaan met het hele team naar het PICA-onderwijscongres in Bunnik. Tijdens deze dag worden we geïnformeerd en geïnspireerd door boeiende lezingen en praktische workshops. WLees meer »

Ouderavond

Geschreven op

Denkt u aan de ouderavond op woensdag 25 september? We stellen het zeer op prijs wanneer er van ieder gezin één ouder aanwezig kan zijn. U kunt dit aangeven binnen Parro. We zijn nieuwsgierig naar de ingevulde loepen.Lees meer »

'Goed contact is kracht van school'

Geschreven op

Drukte op markt Kon. Julianaschool. Lees hier het artikel in 'De Betuwe'.Lees meer »

Blok 2 Vreedzame School

Geschreven op

We starten binnenkort met de lessen uit Blok 2: We lossen conflicten zelf op. Het doel van de lessen is kinderen te leren om op een positieve manier met conflicten om te gaan. De lessen zijn onder andere gericht op het verschil tussen conflict en ruzie.Lees meer »

Crea-circuit

Geschreven op

We gaan dit schooljaar een paar keer een crea-circuit organiseren voor de groepen 6, 7 en 8 op vrijdagmiddag. De kinderen gaan groepsoverstijgend genieten van allerlei creatieve lessen als: fotografie, programmeren, gutsen en tekenen, drama, dans, koken, timmeren en nog v...Lees meer »